Developed by JoomVision.com
20. Про надання земельної ділянки ЗАТ «Октант»
Вівторок, 29 вересня 2009, 16:45

Україна
Хмельницька міська рада
Рішення другої сесії
№20 від 16.05.2002

 

Про надання земельної ділянки ЗАТ «Октант»

 

Розглянувши пропозиції виконавчого комітету, згідно клопотання ЗАТ «Октант», відповідно до ст.93 Земельного кодексу України, ст.52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати ЗАТ «Октант» в короткострокову оренду терміном на два роки земельну ділянку площею 0.3226га по вул.Проскурівській,45 під будівництво 5-7 поверхового 72 квартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованим магазином, офісним приміщенням та з підземними гаражами на умові знесення житлових будинків по вул. Володимирській, 54, 58 з господарськими спорудами, адмінбудинку по вул.Володимирській,56, гастроному «Золота нива» по вул.Проскурівській,45 та прибудови до будинку культури з компенсацією площі комунальних приміщень в новому будівництві.

2. Направити рішення Державній податковій інспекції в м. Хмельницькому для контролю за повним і своєчасним стягненням до бюджету земельного податку.

3. Укладення договору на право користування землею на умовах оренди покласти на директора Департаменту архітектури, містобудування та землеустрою.

4. Реєстрацію договору на право користування землею на умовах оренди покласти на відділ земельних ресурсів та земельної реформи (Ткачук М.В.)

5. Контроль за виконанням рішення покласти на директора Департаменту архітектури, будівництва та землеустрою.

 

Міський голова М.К. Чекман

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02