Developed by JoomVision.com
63. "Про розгляд звернення приватного підприємства «Ультрасервіс» щодо продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 3800 кв.м. по вул.Нижній Береговій,2/4"
Четвер, 05 вересня 2013, 11:55

 

 

Україна
Хмельницька міська рада
Рішення двадцять сьомої сесії
№63 від 28.08.2013 р.
 
 
 
Про розгляд звернення приватного підприємства «Ультрасервіс» щодо продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 3800 кв.м. по вул.Нижній Береговій,2/4
 
 
 

На адресу Хмельницької міської ради надійшов лист від ПП «Ультрасервіс» щодо продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 3800 кв.м. по вул.Нижній Береговій,2/4 під незавершене будівництво бази відпочинку та літнього торгівельного майданчика. Зазначена земельна ділянка передана рішенням 20 сесії міської ради від 31.10.2012р. №46 даному підприємству в оренду на 3 роки та згідно ситуаційного плану проходить по урізу водойми, а отже знаходиться у прибережній захисній смузі, межа якої встановлена рішенням виконавчого комітету від 11.04.1996р. №881 «Про затвердження прибережних захисних смуг р.Південний Буг, р.Кудрянка, р.Плоска та водоймищ, розташованих по руслу річок».

Згідно ст.83 Земельного кодексу України до земель комунальної власності, які не можуть передаватись у приватну власність, належать землі водного фонду, крім випадків, передбачених цим Кодексом, а саме ст.59 де вказано, що громадянам та юридичним особам за рішенням органів виконавчої влади або органів місцевого самоврядування можуть безоплатно передаватись у власність замкнені природні водойми (загальною площею до 3 гектарів).

Відповідно до ст.88 Водного кодексу України землі прибережних захисних смуг перебувають у державній та комунальній власності та можуть надаватися в користування лише для цілей, визначених цим кодексом.

На підставі вищевикладеного, розглянувши пропозицію постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, звернення ПП «Ультрасервіс», додану документацію із землеустрою, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Земельним кодексом України, Водним кодексом України, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Відмовити приватному підприємству «Ультрасервіс» у продажі земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 3800 кв.м. по вул.Нижній Береговій,2/4 під незавершене будівництво бази відпочинку та літнього торгівельного майданчика.

 

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови І.Прокопця і управління земельних ресурсів та земельної реформи.

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

Міський голова С.Мельник

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02