Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

42. "Про внесення змін та доповнень до рішення 15-ої сесії міської ради №23 від 29.02.2012р. та 21-ої сесії міської ради №18 від 12.12.2012р."
Четвер, 27 березня 2014, 12:31

 

Україна
Хмельницька міська рада
Рішення тридцять шостої сесії
№42 від 05.03.2014 р.
 
 
 
Про внесення змін та доповнень до рішення 15-ої сесії міської ради №23 від 29.02.2012р. та 21-ої сесії міської ради №18 від 12.12.2012р.
 
 
 

Розглянувши пропозиції постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, враховуючи Порядок розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності”, затверджений наказом Мінрегіону №244 від 21.10.2011р., керуючись Законами України “Про регулювання містобудівної діяльності” та “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни та доповнення до рішення 15-ої сесії міської ради №23 від 29.02.2012р. «Про розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м.Хмельницького»:

1.1. доповнити пунктом 4.4. наступного змісту: «Нотаріально посвідченої заяви, форма якої затверджується рішенням міської ради, щодо згоди на знесення самочинно розміщеної тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності – у разі наявності рішення постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища щодо можливості збереження самочинно розміщеної тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності.»;

1.2. доповнити пунктом 4.5. наступного змісту: «Платіжного документу, який підтверджує внесення до міського бюджету коштів пайової участі на створення і розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури у розмірі, визначеному у відповідності до рішення міської ради.».

 

2. Внести зміни та доповнення до рішення 21-ої сесії міської ради №18 від 12.12.2012р. «Про затвердження комплексної схеми розміщення стаціонарних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м.Хмельницького»:

2.1. пункт 3 викласти у новій редакції: «У разі надходження звернень власників, користувачів або орендарів земельних ділянок щодо розміщення на цих земельних ділянках стаціонарних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності управління архітектури та містобудування (відділ генерального плану) має право оформляти паспорти прив’язки цих тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності лише після прийняття міською радою відповідного рішення.

Проект рішення міської ради у такому випадку готується управлінням архітектури та містобудування за погодженням із управлінням торгівлі з урахуванням будівельних норм та затвердженої містобудівної документації та подається на розгляд міської ради через постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.»;

2.2. пункт 4 викласти у новій редакції: «З моменту набрання чинності цим рішенням забороняється на території м.Хмельницького розміщення нових та розширення існуючих тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.»;

2.3. пункт 5 викласти у новій редакції: «Доручити управлінню архітектури та містобудування розглянути можливість впорядкування розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності у центральній частини міста, обмеженій обома сторонами вулиць Зарічанської, Старокостянтинівського шосе, Пушкіна, Кам’янецької, за виключенням розміщення їх разом із зупинкою для очікування пасажирами громадського транспорту, та до 01.07.2014р. подати на розгляд міської ради відповідні пропозиції.»;

2.4. пункт 6 викласти у новій редакції: «Установити, що звільнення земельних ділянок від самочинно збудованих/розміщених тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності відбувається на підставі нотаріально посвідченої заяви, форма якої затверджується рішенням міської ради, щодо згоди на знесення самочинно збудованої/розміщеної тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності, та у порядку, передбаченому Положенням про розгляд питань, пов’язаних із самочинним будівництвом, затвердженого рішенням 10-ої сесії міської ради від 25.04.2007р. №24.».

 

3. Затвердити форму заяви щодо згоди на знесення самочинно розміщеної тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності, яка посвідчується нотаріально та подається під час укладення договору особистого строкового сервітуту на новий строк (додаток).

 

4. Доручити начальнику управління архітектури та містобудування В.Дунаєвському розробити та до 01.05.2014р. подати на затвердження виконавчому комітету архітипи тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

 

5. Доручити виконавчому комітету затвердити порядок розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності під час проведення ярмарок, державних та місцевих святкових, урочистих масових заходів на строк проведення таких заходів.

 

6. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступників міського голови, начальника управління архітектури та містобудування В.Дунаєвського та начальника управління торгівлі В.Москалюк.

 

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

Міський голова С.Мельник

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02