Developed by JoomVision.com

Бюджет міста

Фінансове управління Хмельницької міської ради

29000, м. Хмельницький, вул. Проскурівська, 56

тел/факс: (0382) 76-53-15, тел: 65-61-58, 72-06-43, 73-44-35, 79-52-36

financial@rada.khmelnytsky.com

 

Начальник управління: Ямчук Сергій Миколайович

 

Положення про управління

 Міністерство фінансів України - офіційний сайт

 

 Відкритий бюджет (Візуалізація) 

 

 open budgetmfu2

 

 

 

 

 

  

 

Інформація щодо Програми заходів з перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва “Українська ініціатива” та вимог до претендентів на перепідготовку
Вівторок, 20 травня 2014, 09:39

У рамках Програми заходів з перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва “Українська ініціатива” (далі – Програма) регіональною робочою групою Міжвідомчого центру з організації перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва у Хмельницькій області продовжується прийом документів для участі у Програмі на перепідготовку управлінських кадрів у Тернопільський національний економічний університет (далі -ТНЕУ).

Програму започатковано з метою поглиблення, розширення, оновлення знань, умінь, навичок та компетентностей керівних працівників і спеціалістів економіки України, а також для одержання другої спеціальності через перепідготовку кадрів відповідно до досягнень науково-технічного прогресу та вимог ринку праці.

Навчальні програми ТНЕУ розроблені згідно зі спеціальною методикою, затвердженою Експертною Радою Міжвідомчого центру з організації перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва, носять ексклюзивний характер і розраховані безпосередньо на менеджерів. Важливим елементом навчального процесу є вдосконалення однієї з іноземних мов з метою подальшого стажування спеціалістів за кордоном.

Програма перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва "Українська ініціатива", яка діє більше 10 років, надає можливість здобути другу вищу освіту за рахунок бюджетних коштів у Тернопільському національному економічному університеті.

Учасниками Програми можуть бути спеціалісти вищої і середньої ланок управління підприємств та організацій, приватні підприємці.

 

Перепідготовка управлінських кадрів здійснюється за напрямками “Менеджмент і адміністрування” та “Економіка та підприємництво” для осіб, які мають повну вищу освіту.

Тривалість навчання – 10 місяців без відриву від виробництва за рахунок бюджетних коштів. Навчальним планом передбачено 30% годин загального курсу на інтенсивне вивчення іноземної мови, а також надаються рекомендації на стажування за кордоном за рахунок коштів Євросоюзу. Випускники отримують диплом про другу вищу освіту.

 

Основними вимогами до кандидатів на перепідготовку є:

-         вік до 40 років;

-         наявність закінченої вищої освіти;

-         досвід роботи у сфері економіки і підприємництва не менше 1 року;

-         базове знання щонайменше однієї іноземної мови.

 

Більш детально з умовами та вимогами перепідготовки можна ознайомитись за наступними посиланнями:

http://www.me.gov.ua/Tags/DocumentsByTag?tag=MizhvidomchiiTsentrZOrganizatsiiPerepidgotovkiUpravlinskikhKadrivDliaSferiPidpriiemnitstva;

http://www.inwent.org.ua/ukrini/upart/index.html.

 

Прийом документів для участі в Програмі здійснюється до 10 липня 2014 року Хмельницькою регіональною робочою групою за адресою: майдан Незалежності, Будинок Рад, Головне управління економіки облдержадміністрації, кабінет 136.

За додатковою інформацією звертатись за тел. (0382) 65-41-86, 76-56-09.

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02