Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

20. Про затвердження проектів відведення земельних ділянок та передачу земельних ділянок в постійне користування, оренду юридичним особам, суб’єктам підприємницької діяльності, громадянину та внесення змін до рішення сесії міської ради
Субота, 10 квітня 2010, 17:40

 

 

Україна
Хмельницька міська рада
Рішення чергової  двадцять шостої сесії
№20 від 27.05.2009

 

 

Про затвердження проектів відведення земельних ділянок та передачу земельних ділянок в постійне користування, оренду юридичним особам, суб’єктам підприємницької діяльності, громадянину та внесення змін до рішення сесії міської ради

 

 

Розглянувши пропозиції виконавчого комітету, постій них комісій з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища і з питань приватизації та використання майна територіальної громади міста, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Земельним кодексом України та Законом України “Про оренду землі”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до рішень міської ради:

1.1. в п.7 графи 2 додатку 3 рішення 22-ї сесії міської ради від 17.12.2008р. №30, замінивши слова: “Товариство з обмеженою відповідальністю “Проскурів” прв. Купріна,7/2” на слова: “Закрите акціонерне товариство “Проскурів” прв. Купріна,7/2” відповідно до поданого клопотання закритого акціонерного товариства “Проскурів”.

1.2. в п.7 графи 3 додатку 1 рішення 19-ї сесії міської ради від 06.08.2008р. №40, замінивши слова: “вул. І.Франка,8” на слова: “прв.Франка,8” відповідно до поданого клопотання товариства з обмеженою відповідальністю “Астеліт Поділля”.

1.3. в п. 7 графи 4 додатку 2 рішення 23-сесії від 04.02.2009р. №26, замінивши слова: “Категорія земель – землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення” на слова: “Категорія земель – землі житлової та громадської забудови” відповідно до поданого клопотання приватного малого підприємства “Скіф”.

1.4. в п. 57 графи 4 додатку 2 рішення 19-ї сесії міської ради від 06.08.2008р. №39, замінивши слова: “для обслуговування приміщення” на слова: “на реконструкцію приміщення під цех комп’ютерного набору і обробки друкованої продукції” відповідно рішення міськвиконкому від 11.09.2003р. №798 та поданого клопотання товариства з обмеженою відповідальністю виробничо-торгівельного підприємства “Книжкове Поділля”.

 

2. Затвердити проекти відведення земельних ділянок та передачу земельних ділянок в постійне користування згідно з додатком 1.

 

3. Затвердити проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу земельних ділянок в короткострокову оренду юридичним особам, суб’єктам підприємницької діяльності, громадянам згідно з додатком 2.

 

4. Поновити договори оренди земельних ділянок за технічною документацією суб’єктам підприємницької діяльності та громадянам згідно з додатком 3.

 

5. Замовникам, у відповідності до рішення двадцять другої сесії міської ради №23 від 17.12.2008р. “Про затвердження Порядку участі замовників у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Хмельницького” та двадцять третьої сесії міської ради №34 від 04.02.2008р. “Про внесення змін до Порядку участі замовників у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м.Хмельницького” внести кошти на розвиток соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури міста, укласти відповідні угоди з управлінням капітального будівництва.

 

6. Юридичні особи, суб’єкти підприємницької діяльності, громадяни при здійсненні діяльності, пов’язаної з порушенням поверхневого шару ґрунту, зобов’язані отримати у встановленому законодавством порядку спеціальний дозвіл на зняття та перенесення ґрунтового покриву (родючого шару ґрунту) земельної ділянки в органах, що здійснюють державний контроль за використанням та охороною земель (Державна інспекція з контролю за використанням і охороною земель у Хмельницькій області).

 

7. Надавати земельні ділянки на умовах благоустрою прилеглої території та її освітлення, згідно угоди з управлінням житлово-комунального господарства.

 

8. Направити рішення Державній податковій інспекції в м. Хмельницькому для контролю за повним і своєчасним стягненням до бюджету орендної плати за землю.

 

9. Юридичним особам, суб’єктам підприємницької діяльності, громадянам укласти договори оренди земельних ділянок у тримісячний термін.

 

10. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови І.Прокопця і управління земельних ресурсів та земельної реформи.

 

11. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

Міський голова С. Мельник

 



Останнє оновлення на Субота, 10 квітня 2010, 17:51
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02