Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

від 25.09.2014 № 647 "Про готовність житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років"
П'ятниця, 03 жовтня 2014, 12:39

 

      Україна
Хмельницька міська рада
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ
від 25.09.2014 року №  647  

Про готовність житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років"   

Заслухавши та обговоривши інформацію начальника управління житлово-комунального господарства В. Чапайди щодо готовності житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період                 2014-2015 років, виконавчий комітет міської ради відмічає, що в місті проведена значна робота по підготовці житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до опалювального сезону 2014-2015 років.

З метою своєчасної та якісної підготовки житлового фонду до експлуатації в осінньо-зимовий період, підприємствами та організаціями міста виконані роботи по ремонту покрівель, під’їздів, вхідних та підвальних дверей, вікон сходових клітин, підготовлені елеваторні вузли, внутрішньобудинкові системи центрального опалення, гарячого, холодного водопостачання та запірно-регулюючої арматури, відновлено ізоляцію трубопроводів та герметизацію інженерних вводів.

            Будинки, які перебувають на обслуговуванні житлово-експлуатаційних контор № 1, 2, 3, 5, 6, 7, житлово-комунальної контори “Будівельник”, товариства з обмеженою відповідальністю “Житлово-експлуатаційне об’єднання” підготовлені до осінньо-зимового періоду, відповідно до розроблених заходів, в повному обсязі.

            Міським комунальним підприємством „Хмельницьктеплокомуненерго” (В. Скалій) та міським комунальним підприємством «Південно-Західні тепломережі» (С. Цимбалюк) до початку осінньо-зимового періоду 2014-2015 років підготовлено всі  котельні, центрально-теплові пункти та внутрішньобудинкові системи теплопостачання в житлових будинках. Підприємства готові до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років.

Міським комунальним підприємством “Хмельницькводоканал” (В. Кавун) до роботи в осінньо-зимовий період підготовлені свердловини та водопровідні станції ІІ-го підйому. Створено запас заглибних насосних агрегатів за рахунок їх придбання та капітального ремонту. Проведена промивка та дезінфекція водопровідних мереж міста, відремонтовано павільйони свердловин та пожежні гідранти. Підготовлені каналізаційні насосні станції та мулові майданчики. Підприємство готове до роботи в осінньо-зимовий період.

Житлово-експлуатаційними конторами та комунальними підприємствами міста підготовлено 61 одиницю спеціальної техніки і обладнання для прибирання снігу та льоду, створено запас паливно-мастильних матеріалів. Комунальним  підприємством по будівництву, ремонту та експлуатації доріг заготовлено 1,9 тис. тонн пісчано-соляної суміші, при запланованих 10,6 тис. тонн, що становить 20%. Роботи по заготівлі пісчано-соляної суміші продовжуються.

Управлінням охорони здоров¢я (М. Василишин), управлінням освіти (В. Олійник), управлінням молоді і спорту (В. Вешко), управлінням культури і туризму (А. Тарчевський) повністю виконані заходи по підготовці підпорядкованих закладів та підприємств до роботи в осінньо-зимовий період.

Враховуючи викладене, керуючись ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та ст. 7 Закону України “Про житлово-комунальні послуги”, виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

1.            Інформацію начальника управління житлово-комунального господарства В. Чапайди про готовність житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років взяти до відома.

2.            Керівникам підприємств та організацій, які забезпечують тепло-водопостачанням житловий фонд та об¢єкти соціальної сфери, здійснювати своєчасне та якісне надання послуг в осінньо-зимовий період 2014-2015 років.

3.            Керівникам міських комунальних підприємств „Хмельницьктеплокомуненерго”        В. Скалію, «Південно-Західні тепломережі» С. Цимбалюку, „Хмельницькводоканал”           В. Кавуну, аварійно-технічного підприємства житлово-комунального господарства               П. Штокалюку створити необхідний запас матеріалів для аварійно-відновлювальних робіт в осінньо-зимовий період.

4.Директору Хмельницького комунального підприємства “Спецкомунтранс”                    В. Кривенчуку до 10.10.2014 року забезпечити грунт для пошарового пересипання твердих побутових відходів та необхідну кількість засобів протипожежного захисту.

5.            Управлінню транспорту і зв’язку (П. Кузьмін) до 10.10.2014 року перевірити підготовку рухомого складу комунального підприємства «Електротранс» та підприємств інших форм власності, які здійснюють пасажирські перевезення на міських маршрутах, до роботи в осінньо-зимовий період.

6.            Управлінню освіти (В. Олійник) та управлінню охорони здоров¢я (М. Василишин) до 30.10.2014р. забезпечити заготівлю овочів та їх якісне зберігання.

7.            Керівникам установ, підприємств та організацій міської комунальної власності забезпечити виконання заходів з енергозбереження та своєчасне освоєння капіталовкладень.

8. Керівникам установ, підприємств та організацій міської комунальної власності, а також керівникам підприємств, установ та організацій усіх форм власності, які мають на балансі житловий фонд, котельні, об’єкти соціальної сфери до 10.10.2014 року завершити роботи по підготовці об’єктів до осінньо-зимового періоду 2014-2015 років.

9. Опалювальний сезон розпочинати та закінчувати на підставі розпорядження міського голови, підготовку якого здійснює відділ управління міським господарством.

10. Начальникам управлінь - головним розпорядникам коштів бюджету розвитку, в термін до 01.12.2014 року забезпечити ефективне та своєчасне освоєння капітальних видатків.

11. Рекомендувати начальнику Управління Державної казначейської служби у                 м. Хмельницькому забезпечити першочергове фінансування робіт по капітальному ремонту житлового фонду, благоустрою прибудинкових територій, капітальному та поточному ремонту доріг та об'єктів благоустрою.

12.            Начальникам житлово-експлуатаційних контор та комунальних підприємств забезпечити зменшення заборгованості за надані житлово-комунальні послуги.

13.Керівникам теплопостачальних підприємств розробити заходи, які спрямовані на зменшення споживання природного газу на опалювальний період 2014-2015 років.

14. Комунальному підприємству по будівництву, ремонту та експлуатації доріг      (О. Нестерук) в термін до 01.11.2014 року провести закупівлю дорожніх контролерів у кількості 18 штук для заміни на світлофорних об'єктах міста.

15.  Комунальному підприємству „Хмельницьктеплокомуненерго” (В. Скалій) в термін до 10.10.2014 року надати управлінню комунального майна перелік нежитлових приміщень, на які не заключені угоди про надання послуг з теплопостачання, а управлінню комунального майна (В Івашко) вжити заходи щодо заключення орендарями договорів на теплопостачання нежитлових приміщень.

16. Начальнику управління організаційно-інформаційної роботи та контролю     Ю. Андрушко, з метою економії енергоресурсів, розмістити в засобах масової інформації звернення до мешканців міста щодо утеплення житлових та нежитлових приміщень.

17.            Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови  А. Нестерука, заступника міського голови Г. Давиденка.

Міський голова                                                            С. Мельник

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02