Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

37. Про внесення змін до рішення двадцять четвертої сесії міської ради від 08.04.2009 року №54
Субота, 10 квітня 2010, 22:20

 

 

Україна
Хмельницька міська рада
Рішення чергової  двадцять шостої сесії
№37 від 27.05.2009

 

 

Про внесення змін до рішення двадцять четвертої сесії міської ради від 08.04.2009 року №54

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету з доопрацювання рішення двадцять четвертої сесії міської ради від 08.04.2009 року №54, з метою посилення профілактичного впливу і протидії проявам пияцтва та алкоголізму серед населення  м. Хмельницького, додаткового регулювання порядку торгівлі алкогольними напоями на території міста та керуючись ст.26 Закону України “Про  місцеве самоврядування в Україні”, ст.15? Закону України “Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Рішення двадцять четвертої сесії міської ради від 08.04.2009 року №54 “Про посилення профілактичного впливу і протидії проявам пияцтва та алкоголізму серед населення м. Хмельницького”, викласти в новій редакції :

“1. Заборонити продаж алкогольних напоїв з 22-00 години до 11-00 години:

1.1. в торгівельних закладах, розміщених у місцях, зазначених у додатку;

1.2. в інших торгівельних закладах  міста.

 

2.Заборонити продаж алкогольних  напоїв в закладах ресторанного господарства м. Хмельницького з 23-00 години до 11-00 години, які розміщені в житлових будинках, у вбудовано-прибудованих до житлових будинків приміщеннях і безпосередньо суміжних з житлом та малих архітектурних формах.

 

3.Заборонити розпивання алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива на вулицях, ринках, в парках, скверах, пляжах, стадіонах, спортивних  та дитячих майданчиках (крім стаціонарних об’єктів ресторанного господарства ).

 

4. Заборонити продаж алкогольних напоїв на розлив в об’єктах  роздрібної торгівлі (крім закладів ресторанного господарства).

 

5.Продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв проводити за документом, якщо у продавця виникли сумніви щодо досягнення покупцем 18-ти річного віку.

 

 

6. Заборонити керівникам закладів освіти  міста здавати в оренду приміщення для організації заходів, пов’язаних з вживанням алкогольних напоїв.

 

7. Управлінню торгівлі створити постійно діючу робочу групу по   перевірці дотримання вимог рішення про посилення профілактичного впливу і протидії проявам пияцтва та алкоголізму серед населення м. Хмельницького з метою координації дій контролюючих органів.

 

8. При виявленні неодноразових порушень пунктів 1, 2, 3, 4, 5 даного рішення  суб’єкти господарювання притягуються до відповідальності згідно чинного законодавства (ст. 156,178 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

 

9. Рішення набуває чинності з дня його офіційного оприлюднення.

 

10. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови І.Ковальчук, управління торгівлі, міський відділ УМВС України в Хмельницькій області (за згодою)”.

 

 

 

 

Міський голова С. Мельник

 



 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02