Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

53. "Про внесення змін та доповнень до Положення про порядок передачі в оренду земельних ділянок, підготовку та проведення земельних торгів у м.Хмельницькому"
Вівторок, 25 листопада 2014, 17:34

 

 

Україна
Хмельницька міська рада
Рішення сорок четвертої сесії
№53 від 12.11.2014 р.
 
 
 
 
Про внесення змін та доповнень до Положення про порядок передачі в оренду земельних ділянок, підготовку та проведення земельних торгів у м.Хмельницькому
 
 
 
 

Враховуючи неодноразову відмову переможців земельних торгів від внесення до міського бюджету коштів за право оренди земельних ділянок, з метою забезпечення безумовного надходження до міського бюджету коштів після проведення земельних торгів, розглянувши пропозиції постійної комісії міської ради з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, керуючись Земельним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до Положення про порядок передачі в оренду земельних ділянок, підготовку та проведення земельних торгів у м.Хмельницькому, затвердженого рішенням 20-ої сесії міської ради №20 від 31.10.2012р. «Про передачу в оренду земельних ділянок, підготовку та проведення земельних торгів у м.Хмельницькому», виклавши пункт 4.8. у наступній редакції: «Ціна продажу відповідного лота (ціна продажу, права оренди, суперфіцію, емфітевзису земельної ділянки), а також плата за користування земельною ділянкою, право користування якою набуто на торгах, підлягає сплаті переможцем не пізніше трьох банківських днів з дня укладення відповідного договору.».

 

2. Внести доповнення до Положення про порядок передачі в оренду земельних ділянок, підготовку та проведення земельних торгів у м.Хмельницькому, затвердженого рішенням 20-ої сесії міської ради №20 від 31.10.2012р. «Про передачу в оренду земельних ділянок, підготовку та проведення земельних торгів у м.Хмельницькому»:

2.1. доповнити пункт 4.7. реченням наступного змісту: «- у випадку, коли переможець повторних торгів протягом строку, установленого у п.4.8. цього Положення та договорі оренди землі, не сплатив передбачені у них кошти до міського бюджету, договір оренди землі вважається неукладеним.»;

2.2. доповнити пунктом 5.15. наступного змісту: «5.15. У разі, коли переможець повторних торгів протягом строку, установленого у п.4.8. цього Положення та договорі оренди землі, не сплатив передбачені у них кошти до міського бюджету, виконавець земельних торгів протягом не більше ніж через два робочих дні після настання цього строку відновлює повторні торги за участю учасників повторних торгів, за виключенням переможця повторних земельних торгів, який не сплатив кошти до міського бюджету.»

 

3. Відповідальність за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови О.Віннікова і управління земельних ресурсів та земельної реформи.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

Міський голова С.Мельник

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02