Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

від 27.11.2014 № 816 "Про затвердження актів безоплатної приймання-передачі в комунальну власність територіальної громади міста мереж та об”єктів водопостачання."
Середа, 03 грудня 2014, 15:51

   Україна
Хмельницька міська рада
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ
від 27.11.2014 року №  816  

Про затвердження актів безоплатної приймання-передачі в комунальну власність територіальної громади міста мереж та об”єктів водопостачання   

 Розглянувши  матеріали, надані міським комунальним підприємством “Хмельницькводоканал” на виконання    рішення  сорок другої сесії міської ради від 17.09.2014 року №28  “Про надання згоди на прийняття в комунальну власність міста мереж та об”єктів водопостачання”,  рішення  виконавчого комітету міської ради від 14.11.2014 року № 764 «Про створення комісій з питань безоплатної передачі в комунальну власність територіальної громади міста мереж та об”єктів водопостачання”, керуючись Законом України “Про передачу об”єктів права державної та комунальної власності”, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні” та  рішенням сорок другої сесії міської ради від 17.09.2014 року №17 ”Про затвердження Порядку подання та розгляду пропозицій щодо передачі об”єктів в комунальну власність міста та утворення і роботи комісії з питань передачі об”єктів в комунальну власність міста”, виконавчий комітет міської ради

                                                                              ВИРІШИВ:

            1.Затвердити акт безоплатної приймання-передачі від  21.11.2014 року    в комунальну власність територіальної громади міста мереж та об”єктів водопостачання, які розташовані на території сільської ради та знаходяться у власності територіальної громади с. Заслучне Красилівського району Хмельницької області.

            2.Затвердити акт безоплатної  приймання-передачі від 21.11.2014 року в комунальну власність територіальної громади міста мереж та об”єктів водопостачання, які розташовані на території сільської ради та знаходяться у власності територіальної громади  с.Котюржинці Красилівського району Хмельницької області.

            3.Затвердити акт безоплатної приймання-передачі від 21.11.2014 року    в комунальну власність територіальної громади міста мереж та об”єктів водопостачання, які розташовані на території сільської ради та знаходяться у власності територіальної громади   с. Чепелівка  Красилівського району Хмельницької області.

            4. Затвердити акт безоплатної  приймання-передачі від 21. 11.2014 року  в комунальну власність територіальної громади міста мереж та об”єктів водопостачання, які розташовані на території сільської ради та знаходяться у власності територіальної громади   с.Чернелівка Красилівського району Хмельницької області.

            5.Міському комунальному підприємству “Хмельницькводоканал” (В.Кавун) прийняти на баланс  зовнішні  мережі  водопостачання, які  розташовані  на  території   сільських   рад 

с. Заслучне,  с.Котюржинці, с. Чепелівка,  с.Чернелівка Красилівського району Хмельницької області

            6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови А.Нестерука.

            Секретар міської ради                                                                     К.Чернилевський

Останнє оновлення на Вівторок, 09 грудня 2014, 17:36
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02