Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

від 26.02.2015 № 152 " Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції про затвердження Порядку надання поворотної фінансової допомоги комунальному підприємству "Південно-Західні тепломережі"
Четвер, 19 березня 2015, 13:30

 Україна
Хмельницька міська рада
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ
від 26.02.2015  року №  152     

Про внесення на розгляд сесії  міської ради пропозиції про    затвердження Порядку надання  поворотної фінансової допомоги комунальному підприємству  "Південно-Західні тепломережі"    

На виконання рішення сесії міської ради від 21.01.2015 року № 1 "Про бюджет міста Хмельницького на 2015 рік", керуючись Бюджетним кодексом України та Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести на розгляд сесії міської ради пропозицію про затвердження Порядку надання поворотної фінансової допомоги комунальному підприємству "Південно-Західні тепломережі" (додається).

2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови О. Віннікова.

Секретар міської ради                                                                            К. Чернилевський

Порядок надання поворотної фінансової допомоги

комунальному підприємству «Південно-Західні тепломережі»

 

 Цей Порядок визначає механізм перерахування та використання коштів, передбачених у міському бюджеті комунальному підприємству "Південно-Західні тепломережі" для надання поворотної фінансової допомоги.

  1. Визначення термінів

1.1 Поворотна фінансова допомога – це сума коштів, що надійшла платнику податків у користування за договором, який не передбачає нарахування процентів або надання інших видів компенсацій у вигляді плати за користування такими коштами, та є обов'язковою до повернення (п.14.1.257 Податкового кодексу України)

1.2 Позичальник поворотної фінансової допомоги, надалі (Позичальник) – Хмельницька міська рада;

1.3 Головний розпорядник бюджетних коштів фінансової поворотної допомоги,                           надалі (Головний розпорядник) – Управління житлово-комунального господарства міської ради;

1.4 Одержувач поворотної фінансової допомоги, надалі (Одержувач) -  комунальне підприємство «Південно-Західні тепломережі».

2.Умови та строк надання поворотної фінансової допомоги

2.1    Поворотна фінансова допомога надається в національній валюті України  у безготівковому порядку (платіжним дорученням) та в межах коштів, передбачених у міському бюджеті на відповідні цілі.

2.2 Поворотна фінансова допомога надається Одержувачу на безоплатній основі, тобто плата за користування грошовими коштами не стягується.

2.3 Поворотна фінансова допомога надається Одержувачу відповідно до плану використання бюджетних коштів та на основі трьохстороннього договору між Позичальником, Головним розпорядником та Одержувачем на строк, в межах  бюджетного року.

2.4 Перерахування грошових коштів здійснюється Позичальником на казначейський рахунок Головного розпорядника, Головний розпорядник перераховує кошти  на рахунок Одержувача , відкритий в Державній казначейській службі.

2.5 Поворотна фінансова допомога вважається наданою Головним розпорядником Одержувачу з моменту перерахування коштів на  рахунок, відкритий в Державній казначейській службі, що підтверджується випискою  казначейської служби.

2.6 Поворотна фінансова допомога використовується для потреб Одержувача відповідно до напрямів господарської діяльності підприємства, визначених Статутом.

          3.Порядок повернення  поворотної фінансової допомоги

3.1 Поворотна фінансова допомога підлягає поверненню відповідно до Графіка повернення грошових коштів фінансової допомоги, але не пізніше 20 грудня 2015 року.

3.2 Повернення грошових коштів проводиться шляхом перерахування грошових коштів Отримувачем на казначейський рахунок  Головного розпорядника.

            4. Права та обов'язки сторін

4.1 Одержувач має право достроково повернути отриману поворотну фінансову допомогу Головному розпоряднику.

4.2 Одержувач зобов'язаний повернути поворотну фінансову допомогу до закінчення терміну, визначеного п.3.1.

4.3  Головний розпорядник зобов'язаний протягом  3-х днів після одержання коштів,   фінансової допомоги, що повертається, спрямувати їх  до бюджету міста.

4.4 Сторони зобов'язані виконувати умови відповідно до цього порядку та укладеного договору.

            5. Відповідальність  сторін

5.1 Сторони несуть відповідальність за невиконання чи неналежне виконання своїх зобов'язань відповідно до чинного законодавства України.

5.2 Фінансова допомога, повернута несвоєчасно або не в повному обсязі, підлягає індексації і стягується до бюджету відповідно до чинного  законодавства України, з урахуванням пені в розмірі подвійної облікової ставки НБУ на дату нарахування пені від суми заборгованості, з урахуванням індексації,  за кожний день прострочення, включаючи день оплати.

    6. Контроль за  виконанням порядку надання поворотної фінансової допомоги

                

6.1 Контроль за строками надання та повнотою повернення поворотної фінансової допомоги покладається на Головного розпорядника – Управління житлово-комунального господарства міської ради.

Начальник фінансового управління                      Н. Степанова

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02