Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

49. "Про надання згоди на безоплатну передачу в комунальну власність територіальної громади міста майна Державного закладу "Вузлова лікарня станції Гречани Південно-Західної залізниці"
Понеділок, 08 червня 2015, 11:34

 

 

Україна
Хмельницька міська рада
Рішення сорок дев’ятої сесії
№49 від 08.04.2015 р.
 
 
 
 
Про надання згоди на безоплатну передачу в комунальну власність територіальної громади міста майна Державного закладу "Вузлова лікарня станції Гречани Південно-Західної залізниці"
 
 
 
 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету, на виконання ст.28 Закону України «Про Державний бюджет України на 2015 рік», керуючись Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням сорок другої сесії Хмельницької міської ради від 17.09.2014 року №17 «Про затвердження Порядку подання та розгляду пропозицій щодо передачі об’єктів в комунальну власність міста та утворення і роботи комісії з питань передачі об’єктів в комунальну власність міста», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати згоду на безоплатну передачу в комунальну власність територіальної громади міста майна Державного закладу «Вузлова лікарня станції Гречани Південно-Західної залізниці», розташованого в м.Хмельницькому на вул.Волочиській,6 та вул.Олійника,191 (за виключенням Амбулаторії станції Кам’янець-Подільський, Фельдшерського пункту станції Ярмолинці, Фельдшерського пункту станції Старокостянтинів) з державної власності, згідно з додатком.

 

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови Г.Давиденка.

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань охорони здоров'я, праці та соціального захисту населення.

 

 

Секретар міської ради К.Чернилевський

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02