Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

від 13.08.2015 року № 553 "Про затвердження коефіцієнтів співвідношення безплатних та платних пасажирів по Хмельницькому комунальному підприємству "Електротранс"
Вівторок, 25 серпня 2015, 14:37

Україна
Хмельницька міська рада
Виконавчий комітет

РІШЕННЯ
від 13.08.2015 року № 553

Про затвердження коефіцієнтів співвідношення безплатних та платних пасажирів по Хмельницькому комунальному підприємству "Електротранс"

 

Розглянувши клопотання Хмельницького комунального підприємства "Електротранс", керуючись Законами України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про міський електричний транспорт", "Про автомобільний транспорт", виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити коефіцієнти співвідношення кількості безплатних пасажирів до платних: - на міських тролейбусних і автобусних маршрутах у звичайному режимі руху в розмірі 1,644; - на автобусних маршрутах в режимі руху маршрутного таксі в розмірі 0,433.

2. Управлінню праці та соціального захисту населення (С. Воронецький) застосовувати дані коефіцієнти при розрахунках компенсацій за пільговий проїзд окремих категорій громадян електро- та автотранспортом.

3. Рішення виконавчого комітету "Про затвердження коефіцієнту співвідношення безплатних та платних пасажирів по Хмельницькому комунальному підприємству "Електротранс" №736 від 24.10.2013 р. визнати таким, що втратило чинність.

4. Рішення набирає чинності з 01 вересня 2015 року.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови А.Капуру.

 

 

Секретар міської ради К.Чернилевський

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02