Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

від 29.09.2015 № 693 "Про встановлення тарифів на транспортні послуги по перевезенню пасажирів в місті Хмельницькому у міському пасажирському транспорті загального користування"
Четвер, 15 жовтня 2015, 15:46

Україна
Хмельницька міська рада
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ
від 24.09.2015  року № 693

Про встановлення тарифів на транспортні послуги по перевезенню пасажирів в місті Хмельницькому у міському пасажирському транспорті загального користування

Розглянувши пропозицію управління транспорту та зв’язку, звернення перевізників м. Хмельницького, які здійснюють пасажирські перевезення в місті, з метою приведення у відповідність діючих тарифів до вимог чинного законодавства в частині дотримання процедури їх встановлення та обгрунтування розміру тарифів на послуги перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування до реальних економічних витрат перевізників, зважаючи на зростання вартості матеріальних ресурсів, паливно-мастильних матеріалів та для забезпечення задоволення потреб громадян у доступних, якісних  і безпечних перевезеннях, відповідно до ст. 28 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст. 7 Закону України "Про транспорт", ст.10 Закону України "Про автомобільний транспорт", Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту, затвердженої Наказом Міністерства транспорту та зв'язку України від 17.11.2009 року № 1175, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Встановити тарифи на транспортні послуги по перевезенню пасажирів у міському пасажирському транспорті загального користування, який здійснює пасажирські перевезення на автобусних маршрутах загального користування в звичайному режимі руху у розмірі 3,00 грн. за одну поїздку.

2. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету від 20.05.2014 року № 317 "Про встановлення тарифів на транспортні послуги по перевезенню пасажирів в місті Хмельницькому у міському пасажирському транспорті загального користування" в частині встановлення тарифу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах у звичайному режимі руху.

3. Рішення набирає чинності з 01 листопада 2015 року.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на управління транспорту та зв’язку та заступника міського голови А.Капуру.

Секретар міської ради                                                                           К. Чернилевський

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02