Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

"Про надання згоди житлово-будівельному кооперативу «Соборний» на безоплатну передачу в комунальну власність територіальної громади міста Хмельницького мережі каналізаційних стоків та зменшення розміру пайової участі у розвитку інженерно-транспортної та "
Понеділок, 07 грудня 2015, 10:57

 

 

Про надання згоди житлово-будівельному кооперативу «Соборний» на безоплатну передачу в комунальну власність територіальної громади міста Хмельницького мережі каналізаційних стоків та зменшення розміру пайової участі у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста

 

 

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету міської ради та клопотання житлово-будівельного кооперативу «Соборний», керуючись Порядком участі замовників у створенні і розвитку інженерно - транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького, затвердженим рішенням двадцять другої сесії Хмельницької міської ради від 17.12.2008 №23 із внесеними змінами та доповненнями, Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати згоду житлово-будівельному кооперативу «Соборний» на безоплатну передачу в комунальну власність територіальної громади міста Хмельницького мережі каналізаційних стоків довжиною 49,5 м, яка побудована відповідно до технічних умов № 205 від 21.10.2014 поза межами земельної ділянки по вул.Соборній,73, (договір оренди землі №545-01-2014/6080222 від 20.06.2014), у зв'язку із реконструкцією нежитлового приміщення під багатоповерховий 28-ми квартирний житловий будинок з вбудованими нежитловими приміщеннями.

 

2. Зменшити розмір пайової участі у розвитку інженерно - транспортної та соціальної інфраструктури міста, яка підлягає сплаті житлово - будівельним кооперативом «Соборний», згідно з договором від 16.07.2015 №59, на кошторисну вартість мережі каналізаційних стоків, що становить 101 254 гривні та внести відповідні зміни в договір пайової участі після затвердження акта приймання-передачі.

 

3. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови А.Нестерука, заступника міського голови А.Бондаренка, управління житлово-комунального господарства та управління капітального будівництва.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

Міський голова О.Симчишин

Останнє оновлення на Вівторок, 05 січня 2016, 19:07
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02