Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

34. Про погодження місця розташування об’єктів містобудування та надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під різні види будівництва, внесення змін в пункт 47 додатку рішення двадцять четвертої сесії міської ради

 

 

Україна
Хмельницька міська рада
Рішення десятої сесії
№34 від 25.04.2007 р.

 

Про погодження місця розташування об’єктів містобудування та надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під різні види будівництва, внесення змін в пункт 47 додатку рішення двадцять четвертої сесії міської ради від 07.04.2005 року за №29, скасування пункту 4 додатку рішення десятої сесії міської ради від 12.02.2003 року

 

 

Розглянувши пропозиції виконавчого комітету та керуючись основними положеннями генерального плану розвитку міста, Земельним Кодексом України, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та згідно Положення про порядок залучення коштів замовників на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м.Хмельницького, затвердженого рішенням третьої сесії міської ради від 27.09 2006 року за №6, міська рада

 

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Погодити місце розташування об'єктів містобудування та надати згоду на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на які надійшла лише одна заява (клопотання на конкурсній основі) під різні види будівництва згідно з додатком № 1.

 

2. Погодити місце розташування об'єктів містобудування та надати згоду на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під різні види будівництва згідно з додатками №2 .

 

3. Внести зміни в пункт 47 додатку рішення двадцять четвертої сесії міської ради від 07.04.2005 року за № 29 “Про погодження місця розташування об’єктів містобудування та надання згоди на розроблення проектів відведення земельних ділянок, внесення змін в рішення сесій міської Ради та відміну п.22 додатку до рішення шостої сесії міської Ради №24 від 25.09.2002 року” замінивши площу: “1,5 га” на “1,3741 га”, в зв’язку з клопотанням Хмельницького університету управління та права. Решту рішення залишити без змін.

 

4. Відмінити підпункт 4 додатку рішення десятої сесії міської ради від 12.02.2003 року за №30 “Про погодження місця розташування об’єктів містобудування під різні види будівництва”.

 

5. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови І.Прокопця, начальника управління архітектури та містобудування А. Брильова.

 

6. Контроль з виконання рішення покласти на комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

Міський голова С. Мельник

 

 



 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02