Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

"Про внесення змін та доповнень в рішення тридцять сьомої сесії міської ради від 30.04.2014 №8 із внесеними змінами"
Середа, 23 грудня 2015, 15:47

 

 

Про внесення змін та доповнень в рішення тридцять сьомої сесії міської ради від 30.04.2014 №8 із внесеними змінами

 

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету, керуючись Законами України «Про благоустрій населених пунктів», «Про місцеве самоврядування в Україні», Правилами благоустрою території міста Хмельницького, затвердженими рішенням п’ятнадцятої сесії міської ради від 29.02.2012р. №10, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни та доповнення в рішення тридцять сьомої сесії міської ради від 30.04.2014 №8 «Про затвердження  Положення про надання послуг у сфері відпочинку і розваг на території м. Хмельницького», із внесеними змінами рішеннями сорок другої сесії міської ради від 17.09.2014 №13 та п’ятдесятої сесії міської ради від 27.05.2015 №11, а саме:

1.1. у розділі ІV Положення про надання послуг у сфері відпочинку і розваг на території м. Хмельницького:

1.1.1. з п.п. 4.1.1. виключити третій абзац: «з Хмельницьким міськрайонним управлінням Головного управління Держсанепідслужби України»; четвертий абзац: «з управлінням ветеринарної медицини в м. Хмельницькому, в разі наявності тварин»; шостий абзац: «з Департаментом екології та природних ресурсів Хмельницької обласної державної адміністрації (в разі розташування об’єкту в парку культури і відпочинку ім.М.К.Чекмана)»;

1.1.2. з п.п. 4.2.2. виключити другий абзац: «з Хмельницьким міськрайонним управлінням Головного управління Держсанепідслужби України» та третій абзац: «з управлінням ветеринарної медицини в м. Хмельницькому, в разі наявності тварин»;

1.1.3. з п.п. 4.3.2. виключити третій абзац: «з Хмельницьким міськрайонним управлінням Головного управління Держсанепідслужби України» та четвертий абзац: «з управлінням ветеринарної медицини в м. Хмельницькому, в разі наявності тварин»;

1.1.4. доповнити п.п. 4.2.6. реченням наступного змісту: «Адміністрація  Парку культури і відпочинку ім. М. К. Чекмана протягом одного робочого дня після заїзду цирку на територію парку письмово повідомляє управління ветеринарної медицини в м.Хмельницькому про перебування цирку в парку для здійснення обстеження тварин працівниками управління».

1.2. додаток 3 до Положення про надання послуг у сфері відпочинку і розваг на території м.Хмельницького  викласти в новій редакції (додаток 1).

1.3. додаток 4 до Положення про надання послуг у сфері відпочинку і розваг на території м.Хмельницького викласти в новій редакції (додаток 2).

 

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови Г.Мельник та управління культури і туризму Хмельницької міської ради.

 

3. Контроль за виконання рішення покласти на постійну комісію з питань охорони здоров’я, соціальної політики, гуманітарних питань та розвитку громадянського суспільства, свободи слова та інформації.

 

 

Міський голова О.Симчишин

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02