Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

"Про внесення змін до Статуту територіальної громади міста Хмельницького та затвердження Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Хмельницькій міській раді"
Четвер, 24 грудня 2015, 18:22

 

 

Про внесення змін до Статуту територіальної громади міста Хмельницького та затвердження Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Хмельницькій міській раді

 

Розглянувши пропозицію міського голови, з метою запровадження інноваційних механізмів участі громадян у вирішенні місцевих проблем, налагодження результативної співпраці громадян і органів місцевого самоврядування, керуючись статтею 23-1 Закону України «Про звернення громадян», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

                             

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до Статуту територіальної громади міста Хмельницького, затвердженого рішенням одинадцятої сесії Хмельницької міської ради від 22.10.1997 року №2 «Про Статут територіальної громади міста Хмельницького» згідно з додатком 1.

 

2. Затвердити Порядок розгляду електронної петиції, адресованої Хмельницькій міській раді згідно з додатком 2.

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, антикорупційної політики, забезпечення правопорядку та зв’язку з військовими частинами.

 

Міський голова О.Симчишин

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02