Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

"Про надання дозволу на передачу бухт пожежних рукавів у тимчасове безоплатне користування 1-му державному пожежно-рятувальному загону Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Хмельницькій області"
Понеділок, 28 грудня 2015, 16:25

 

 

Про надання дозволу на передачу бухт пожежних рукавів у тимчасове безоплатне користування 1-му державному пожежно-рятувальному загону Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Хмельницькій області

 

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету міської ради, керуючись рішенням двадцять восьмої сесії Хмельницької міської ради від 30.10.2013 року №11 “Про впорядкування управління об’єктами комунальної власності територіальної громади міста Хмельницького” та Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл міському комунальному підприємству “Житлово-комунальна контора “Будівельник” (В.Слива) передати в тимчасове безоплатне користування 1-му державному пожежно-рятувальному загону Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Хмельницькій області (О.Свірчук), терміном на 2 роки:

1.1. бухти пожежних рукавів d 51 (52) мм довжиною 1200 м., балансовою вартістю 48 600,00 грн.;

1.2. бухти пожежних рукавів d 77 (75) мм довжиною 560 м., балансовою вартістю 49 560,00 грн.

 

2. Міському комунальному підприємству “Житлово-комунальна контора “Будівельник” (В.Слива) та 1-му державному пожежно-рятувальному загону Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Хмельницькій області (О.Свірчук) укласти договір тимчасового безоплатного користування.

 

3. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови А.Нестерука та управління житлово-комунального господарства.

 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади міста.

 

 

Міський голова О.Симчишин

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02