Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

"Про створення Хмельницької міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту та затвердження Положення про Хмельницьку міську ланку територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захист"
Вівторок, 29 грудня 2015, 19:12

 

 

Про створення Хмельницької міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту та затвердження Положення про Хмельницьку міську ланку територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту

 

 

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету міської ради, керуючись Кодексом цивільного захисту України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2015 року №101 «Про затвердження типових положень про функціональну і територіальну підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Створити Хмельницьку міську ланку територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.

 

2. Затвердити Положення про Хмельницьку міську ланку територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту (додається).

 

3. Відповідальність за виконання рішення покласти на управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення і охорони праці.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади міста.

 

 

Міський голова О.Симчишин

Останнє оновлення на Четвер, 03 березня 2016, 15:08
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02