«Від Різдва до Меланки звучать щедрівки та колядки»
Субота, 16 січня 2016, 12:02

 

Без коляди не можна уявити справжнього різдвяного святкування. Вона звучить, нагадуючи про народження Ісуса. Не одне століття з різдвяними піснями в Україні ходять від хати до хати, даруючи людям святковий настрій, натхнення, радість та надії на краще.     

alt

Порадували мешканців мікрорайону Дубове гуртківці підліткового клубу «Романтик» та активні читачі  бібліотек-філій  №9 і №15 водінням  Маланки під час українських вечорниць «Від Різдва до Меланки звучать щедрівки та колядки», які відбулися  напередодні  Старого Нового року.
Під творчим керівництвом  педагога-організатора міського Центру по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання Лариси Містюк, бібліотекарів Марьяни Семенюк і Катерини Борець, у щедрий вечір в мікрорайоні Дубове звучали дзвінкий дитячий сміх та щедрівки. На обличчях зустрічних перехожих з’являлись усмішки та щире здивування, адже у селах ще можна почути щиру колядку малечі, а у великому місті це вже, на жаль, швидше рідкість. Тому цю українську традицію потрібно відродити, що і намагалися зробити організатори  заходу і в них це вдалося.
alt
       
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02