У Хмельницькому презентували фотовиставку про героїчні і трагічні сторінки новітньої історії української держави
Середа, 20 січня 2016, 10:09

Пересувну фотовиставку “Боги війни” представили вчора у читальній залі Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. М. Островського. Захід мав на меті виховання громадянина-патріота України, утвердження любові до Батьківщини, наслідування найкращих прикладів мужності та звитяги борців за свободу та незалежність України, які сьогодні відстоюють суверенітет та територіальну цілісність держави у боротьбі із зовнішньою агресією. Участь у заході взяли спеціалісти Хмельницького міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. На зустріч також були запрошені представники громадських організацій, волонтери, студентська та учнівська молодь міста.

Експозиція виставки складається з фотознімків, які розповідають про трагічні й, водночас, героїчні сторінки новітньої історії української держави. Авторами фотознімків є бійці добровольчого батальйону «Фенікс», 3-ї батареї 79-ї бригади. Фото показують, що життя людини на визвольній війні – це не знищення, а навпаки, захист кожного з нас – громадян нашої держави.

Під час презентації фотовиставки відбулася зустріч з Андрієм Рибцовим – командиром артилерійської батареї добровольчого батальйону «Фенікс», нагородженого орденом Богдана Хмельницького. Особливу увагу присутніх він звернув на події при звільненні Маріуполя, коли воїни-учасники АТО для забезпечення єдності України і захисту її громадян, змушені були вступити у відкрите збройне протистояння з російськими найманцями-сепаратистами. У виконанні соліста обласної філармонії Ігоря Білого прозвучали авторські пісні про події на Сході України та героїзм захисників Батьківщини.
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02