Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

"Про внесення змін в рішення п’ятдесятої сесії міської ради від 27.05.2015 року №55 «Про створення комісії по визначенню кандидатів на присвоєння звання «Почесний громадянин міста Хмельницького"
Середа, 20 січня 2016, 16:25

 

 

 

Про внесення змін в рішення п’ятдесятої сесії міської ради від 27.05.2015 року №55 «Про створення комісії по визначенню кандидатів на присвоєння звання «Почесний громадянин міста Хмельницького»

 

 

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету Хмельницької міської ради, у зв’язку із кадровими змінами та на виконання рішення тридцять п'ятої сесії міської ради від 28.04.2010 року №31 «Про затвердження Положення про звання «Почесний громадянин міста Хмельницького»», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни в рішення п’ятдесятої сесії міської ради від 27.05.2015 року № 55 «Про створення комісії по визначенню кандидатів на присвоєння звання «Почесний громадянин міста Хмельницького»»:

1.1. виключити зі складу комісії по визначенню кандидатів на присвоєння звання «Почесний громадянин міста Хмельницького» Давиденка Григорія Михайловича, Черевченко Людмилу Петрівну;

1.2. включити до складу комісії по визначенню кандидатів на присвоєння звання «Почесний громадянин міста Хмельницького»:

- головою комісії - Мельник Галину Леонтіївну, заступника міського голови;

- членом комісії - Сабій Юлію Сергіївну, керуючого справами виконавчого комітету.

1.3. викласти назву посади Швеця Володимира Федоровича в новій редакції: «член громадської ради при виконавчому комітеті Хмельницької міської ради, Почесний громадянин міста Хмельницького».

 

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови Г.Мельник та управління освіти Хмельницької міської ради.

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань охорони здоров’я, соціальної політики, гуманітарних питань та розвитку громадянського суспільства, свободи слова та інформації.

 

 

Міський голова О.Симчишин

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02