У Хмельницькому для учасників АТО вже виділено 158 земельних ділянок
Четвер, 28 січня 2016, 19:14

Депутати міської ради під час чергової четвертої сесії надали дозвіл на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд. Згідно із ухваленими рішеннями земельні ділянки отримали 15 учасників АТО та 4 сім'ї загиблих. Також рішенням сесії затвердили проекти землеустрою для 36 учасників антитерористичної операції і для однієї родини загиблого на сході хмельничанина.

Наразі пропонуються з трьох масивів – у мікрорайоні Лезневе (у районі вулиць Гонти і Стельмаха), в районі садівничого кооперативу "Лідія" (3,5 км від вул. Купріна) або в новому масиві індивідуальної житлової забудови "Мрія" в мікрорайоні «Дубове».
Загалом, у місті Хмельницькому особам, які беруть чи брали безпосередню участь в АТО, для будівництва і обслуговування житлового будинку, в межах міста виділено 158 земельних ділянок. Із них 135 - згідно загальної черги,  3 - учасникам АТО, що мають важкі поранення та середньої ступені важкості, 23 земельні ділянки для членів сімей загиблих.
Також уже 94 учасника АТО отримали дозвіл на розробку проекту землеустрою. З них 54 особам прийнято рішення про затвердження проектів землеустрою та передано земельні ділянки у власність. Землевпорядна документація ще 18 хмельничан перебуває на стадії виготовлення.

На перше півріччя поточного року планується розподіл земельних ділянок для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в новому масиві індивідуальної житлової забудови у мікрорайоні «Дубове» на вулицях Калинова та Смерекова загальною кількістю 95 ділянок, 14 з яких передбачено громадянам, що перебувають на обліку та користуються правом на першочергове одержання земельних ділянок; 43 – учасникам АТО; 5 – окремим категоріям громадян, що перебувають на 5% черзі та 33 – громадянам, що перебувають на загальній черзі.

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02