Не хлібом єдиним
П'ятниця, 05 лютого 2016, 17:33

Заступник міського голови Володимир Гончарук у Центрі надання адміністративних послуг провів прийом громадян з особистих питань. Серед близько шести десятків проблем, що порушили хмельничани перед представником міської влади, переважали питання щодо поліпшення житлових умов, надання земельної ділянки для будівництва, працевлаштування, ремонту, облаштування доріг та транспортного забезпечення мешканців окремих житлових масивів, стосовно надання матеріальної допомоги тощо.

Так, ветеран війни в Афганістані, учасник ліквідації аварії на ЧАЕС Іван Грищук, який тривалий час перебуває у черзі на отримання житлової площі, а кілька років тому отримав кімнату у гуртожитку на вул. Інститутській, 8, звернувся до заступника міського голови з проханням надати дозвіл на розширення цієї кімнати, що дозволить йому покращити житлові умови. Володимир Гончарук доручив начальнику управління праці та соціального захисту населення Словяну Воронецькому найближчим часом винести це питання на розгляд наглядової ради. Роз’яснюючи ситуацію, Словян Воронецький зауважив, що колективним органом порушене питання вже вивчалося і всі члени наглядової ради побачили, що проблема, дійсно, є гострою. Таких людей у місті небагато і їх потреби задовольняються.

alt

«У Хмельницькому, як в жодному іншому місті, виділили 2 га землі міській організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів “Союз Чорнобиль України”. Ми тримаємо її розподіл під контролем. Ви повинні бути в перших списках, оскільки маєте два пільгових статуси – чорнобилець і афганець», - запевнив заявника посадовець .

alt
alt
alt
Окрім питань практичного характеру хмельничани переймалися можливостями для духовного розвитку учнів.  Письменниця і краєзнавиця Неллі Мальована, яка видала свою чергову науково-популярну книгу «Проскурів-Хмельницький у головоломках»,  звернулась до посадовця з проханням посприяти у перевиданні книги з доповненням до Дня міста Хмельницького. Проект вийшов 5 років тому до ювілею міста. Книжки, розповсюджені по школах і бібліотеках, стали дуже затребуваними серед юних хмельничан і корисними для вивчення історії рідного краю. І оскільки насьогодні у авторки залишився лише один примірник  книжки, вона просить посприяти у її перевиданні.
alt
У цьому випадку заступник міського голови доручив управлінню культури і туризму вивчити таку можливість і впродовж місяця надати відповідь заявниці.
Жодне звернення Вородимир Гончарук не залишив без належної уваги та роз’яснення найоптимальнішого варіанта  вирішення проблемних питань, конкретні доручення для цього отримали керівники виконавчих органів.
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02