Тепло сердець для захисників України
Вівторок, 09 лютого 2016, 10:49
altДля кожної людини День святого Валентина – особливий. Він сповнений щирістю почуттів і теплом люблячого серця. Дуже важливо, щоб його відчули всі.
Тому, напередодні Дня усіх закоханих працівники Хмельницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді ініціювали акцію під назвою «Даруємо тепло наших сердець захисникам України» Кожен із нас спокійно спить, знаючи, що перебуває під захистом відданих синів Батьківщини, які ціною власного життя виборюють мирне небо над Україною.
alt
Вже другий рік поспіль, заручившись підтримкою студентів вищих навчальних закладів міста та волонтерів, працівники Центру збирають смачні подарунки і виготовляють листівки. Дізнавшись про нашу акцію, учні СЗОШ №29 виявили небайдужість і взяли активну участь у виготовленні валентинок для наших захисників, які будуть передані в зону проведення антитерористичної операції волонтерами «Центру допомоги учасникам АТО», аби хоч маленькі дарунки від наших земляків зігріли серця бійців у день Святого Валентина та нагадали, що ми вдячні їм та любимо кожного.
За інформацією Хмельницького міського центру
соціальних служб для сімї дітей та молоді
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02