У Центрі реабілітації «Родинний затишок» відбулось свято до Дня Валентина
П'ятниця, 12 лютого 2016, 10:16

 

Фахівці Центру реабілітації та тимчасового перебування інвалідів з розумовою відсталістю  «Родинний затишок»підготували різноманітні розваги для підопічних. Намагалися нікого не оминути увагою. Усі танцювали, співали, веселилися, брали участь у конкурсах, іграх та забавах.

alt

 
На свято завітали тематичні  персонажі – богиня краси та кохання Афродіта й янголята кохання - Купідончики, які були суддями усіх конкурсів. Після закінчення дійства усі учасники нагороджені власноруч виготовленими медалями та дипломами.
Зі словами привітання до учасників свята звернулася директор Центру Антоніна Корчинська, яка підкреслила, що лише у взаємопідтримці, піклуванні та любові один до одного наша сила і лише так можна щось змінити на краще.
alt
Свято пройшло емоційно та цікаво, атмосфера заходу була радісною, теплою, піднесеною. Працівники Центру допомогли підопічним проявити свої театральні і творчі здібності. Разом з ними активно брали участь у всіх конкурсах та номерах святкової програми. Усі учасники святкового дійства свята отримали позитивні  емоції та враження.
Підсумком свята для підопічних Центру реабілітації  «Родинний затишок» стало вручення святкових валентинок та весела дискотека.
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02