Запрошуємо хмельничан помилуватися «Україною на шляху до свободи»
П'ятниця, 12 лютого 2016, 16:07
16 лютого у музеї історії міста Хмельницького, що розташований за адресою вул. Проскурівська, 30, о 16:00 відбудеться відкриття виставки соціального плакату учнів Хмельницької дитячої художньої школи образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва «Україна на шляху до свободи».
На виставці представлено понад 40 плакатів, присвячених темі війни та миру. Роботи демонструють дитячий погляд на події Майдану – Революції Гідності, на вступ України до Європейського союзу, їхнє бачення війни на сході України і щире прагнення миру не лише в Україні, а й у всьому світі. Роботи малювалися протягом 2014 – 2015 років.
Як і їх автори, ці роботи різні і за манерою виконання, і колористикою, а також змальованими образами, рівнем майстерності, заглиблення в тему та її розкриттям, проте всі вони щирі та надзвичайно патріотичні. Юні художники усвідомлюють, що саме їм, нашим юним сучасникам, випадає доля ростити і плекати нашу молоду державу в мирі і злагоді, без воєн і розбрату, без сепаратистів і різних зайд, без зазіхання на нашу свободу і незалежність, державу, ім’я якій – Україна!
Запрошуємо хмельничан та гостей міста відвідати патріотичну експозицію.
alt
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02