Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

"Про перейменування відділу державної реєстрації Хмельницької міської ради в управління з питань реєстрації Хмельницької міської ради"
П'ятниця, 12 лютого 2016, 18:42

 

 

Про перейменування відділу державної реєстрації Хмельницької міської ради в управління з питань реєстрації Хмельницької міської ради

 

 

 

З метою створення належних умов для реалізації повноважень, передбачених Законом України “Про внесення змін до Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань”, Законом України “Про внесення змін до Закону України “Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень” та Законом України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг”, розглянувши  пропозицію  виконавчого комітету міської ради та керуючись ст. 26 Закону України  “Про  місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Перейменувати відділ державної реєстрації Хмельницької міської ради в управління з питань реєстрації Хмельницької міської ради.

 

2. Затвердити Положення про управління з питань реєстрації Хмельницької міської ради згідно з додатком.

 

3. Внести зміни до рішення першої сесії міської ради від 02.12.2010 року №20 “Про затвердження структури виконавчих органів міської ради та загальної чисельності апарату ради  і виконавчих органів ради, про втрату чинності рішень міської ради”:

3.1. Збільшити загальну чисельність виконавчих органів Хмельницької міської ради, визначених пунктом 3 даного рішення, на 30 штатних одиниць.

3.2. У додатку до рішення пункт 12 викласти в наступній редакції “Управління з питань реєстрації”.

 

4. Фінансовому управлінню (С.Ямчук) передбачити в міському бюджеті на 2016 рік кошти для забезпечення функціонування управління з питань реєстрації Хмельницької міської ради.

 

5. Відповідальність за виконання рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Ю.Сабій.

 

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, антикорупційної політики, забезпечення правопорядку та зв'язку з військовими частинами.

 

 

Міський голова О.Симчишин

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02