У місті відбувся вечір пам’яті "Герої не вмирають"
Вівторок, 23 лютого 2016, 19:03
Герої Небесної Сотні, Герої російсько-української війни... Вони дивилися з портретів пильним поглядом. Зі сцени говорили та співали про Майдан, про Україну. Концерт до Дня Героїв Небесної сотні у міському будинку культури залишив враження до болю філософського та по-домашньому неформального. 
alt          alt
На перших рядах сиділи вдови та діти загиблих на війні. Трохи далі - молоді військові, на чиї плечі ліг тягар захисту України.
alt
"Сьогодні роковини смерті під СБУ Людмили Шеремет, - розпочав свій виступ міський голова Олександр Симчишин. - Вона - як мати для всіх наших загиблих хлопців-хмельничан. Впевнений, в іншому світі вона опікується ними. На стінах цієї зали - 20 портретів хмельницьких героїв. Я хочу, щоб дивлячись їм у очі, ми не забували, за що вони віддали життя. Хочу, щоб так само, як сьогодні горять тут свічки, горіла наша пам'ять про них вічно".
Учасниками вечору пам’яті були Хмельницький академічний муніципальний камерний хор, зразковий дитячий хор «Подільські солов’ї» дитячої музичної школи №1 імені М. Мозгового, народний аматорський театр «Дзеркало», народний аматорський ансамбль танцю «Веселка» міського будинку культури, студент Хмельницького музичного училища імені В. Заремби Сергій Гуменний.
alt
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02