Виїзний прийом громадян провів заступник міського голови
Середа, 24 лютого 2016, 11:28

 

Прийом громадян з особистих питань у ЖЕКу №2 провів заступник міського голови Володимир Гончарук. Поспілкуватися із представником міської влади мали можливість мешканці будинків центрального мікрорайону, які обслуговує цей ЖЕК. Зі своїми проблемами та скаргами до Володимира Володимировича звернулося восьмеро громадян, які порушили близько двадцяти проблемних питань. Два звернення були колективними.
Містян цікавили питання різноманітного характеру. Так, хмельничанка, яка разом з чоловіком займається фермерським господарством у Хмельницькому районі, цікавилась питанням виділення земельної ділянки на вулиці Гальчевського, що у мікрорайоні Ракове, для встановлення кіоску з продажу м’яса та м'ясної продукції.
Володимир Гончарук роз’яснив, що земельну ділянку можна придбати лише через земельний аукціон, а ще є рішення міської ради від 12.12.2012 р. №18 «Про затвердження комплексної схеми розміщення стаціонарних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Хмельницького», яким забороняється на території міста розміщення нових та розширення існуючих тимчасових спроруд для провадження підприємницької діяльності, за виключенням розміщення такої споруди разом із зупинкою для очікування пасажирами громадського транспорту.
Аби допомогти жінці впровадити підприємницьку діяльність, це питання заступник міського голови доручив розглянути виконуючому обов’язки начальника управління торгівлі.
Одразу з декількома питаннями до представника міської влади звернулися мешканки будинку №1 на вулиці Володимирській, у якому розташований ЖЕК №2. Жінки просили встановити світлофор, або обмежувач швидкості руху транспорту на перехресті вулиць Вайсера і Володимирської, облаштувати тротуари на території дошкільного навчального закладу №53, закрити сіткою дитячі пісочниці у дворі їхнього будинку, у яких часто перебувають бродячі тварини. А ще цікавились, чи вигідно створювати ОСББ у їхній багатоповерхівці.
Щодо останнього, Володимир Гончарук детально роз’яснив людям процедуру створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та розповів про його переваги, зазначивши, що крім інших приміщень у будинку, мешканці матимуть прибудинкову територію, якою можна буде розпоряджатися на власний розсуд.
 «Об’єднання співвласників багатоквартирних будинків – це форма власності будинків, яка існує у країнах Європи, але їх утримання буде повністю за мешкацями»,  - сказав Володимир Гончарук.
Ще одне колективне звернення було від мешканців будинку №1 на вулиці Проскурівській. Вони просили дозволу на від’єднання будинку від системи централізованого опалення для  встановлення автономного опалення. Це питання заступник міського голови доручив вичити комісійно директору КП «Хмельницьктеплокомуненерго» Володимиру Скалію.
alt
Ветеран праці із 51-річним стажем просив надати інформацію про пільги цій категорії громадян.
Мешканка будинку №18, що на вул. Прибузькій, переймалася питанням встановлення дитячих майданчиків у дворах будинків, розташованих за адресами: вул. Прибузька, 18, 18 б; вул. Водопровідна, 39, 41, 45.
Декілька містян скаржилися на велику кількість автомобілів у дворах, які припарковують під вікнами їхніх помешкань, уникаючи сплати на спеціально облаштованих стоянках, а також на неякісну роботу провайдерів при розміщенні телекомунікаційних мереж у багатоповерхівках міста.
Ще один мешканець міста, який завітав на прийом громадян, стурбований завданням значної шкоди фасадам будівель і споруд міста любителями графіті.
Інші звернення стосувалися зрізання аварійних дерев, освітлення окремих вулиць.
Та не лише з наболілими проблемами зверталися до посадовця мешканці міста. Декілька хмельничанок прийшли подякувати за допомогу у вирішенні їхніх проблем міському голові Олександру Симчишину.
Жодне звернення хмельничан заступник міського голови не залишив без належної уваги та детального роз’яснення. Конкретні доручення з порушених питань Володимир Гончарук дав керівникам відповідних структурних підрозділів міської ради.
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02