Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

"Про внесення змін в рішення п’ятдесят другої сесії міської ради від 26.08.2015р. №2 та нагородження Почесною відзнакою міської громади "Мужність і відвага"
П'ятниця, 04 березня 2016, 12:37

 

 

Про внесення змін в рішення п’ятдесят другої сесії міської ради від 26.08.2015р. №2 та нагородження Почесною відзнакою міської громади «Мужність і відвага»

 

 

 

Розглянувши подання міського голови та пропозицію виконавчого комітету, з метою відзначення жителів міста Хмельницького, які проявили виняткову мужність, героїзм та відвагу під час Революції Гідності, захисту кордонів України та її територіальної цілісності та віддали життя за Україну, керуючись рішенням п’ятдесят другої сесії міської ради від 26.08.2015р. №2 «Про заснування Почесної відзнаки міської громади «Мужність та відвага» та затвердження положення про неї», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Виключити третій абзац п.4 додатку до рішення п’ятдесят другої сесії міської ради від 26.08.2015р. №2 «Про заснування Почесної відзнаки міської громади «Мужність та відвага» та затвердження положення про неї».

 

2. Нагородити Почесною відзнакою міської громади «Мужність і відвага» жителів міста Хмельницького згідно з додатком 1.

 

3. Виплатити грошову винагороду у розмірі 10 мінімальних заробітних плат членам сімей загиблих осіб, що нагороджені Почесною відзнакою міської громади «Мужність і відвага» згідно з додатком 2.

 

4. Відповідальність за виконання рішення покласти на постійну комісію з питань охорони здоров’я, соціальної політики, гуманітарних питань та розвитку громадянського суспільства, свободи слова та інформації.

 

5. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Ю.Сабій.

 

 

Міський голова О.Симчишин

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02