Розвиток - за планом
П'ятниця, 11 березня 2016, 18:14

Знати, яким ми хочемо бачити Хмельницький у 2025 році і чітко йти до своєї мети - саме таке завдання міський голова Олександр Симчишин поставив перед громадськими активістами, депутатами, науковцями, підприємцями - членами робочої групи зі створення Стратегії розвитку міста.

alt

 
"Про необхідність стратегічного планування розвитку міста говорять і молоді, і вже зрілі люди. Ми повинні не просто жити з дня до дня, вирішуючи поточні проблеми, але й мати чіткий план розвитку і рухатися за ним. Тільки таким чином ми дамо шанс Хмельницькому знайти себе на економічній, культурній карті країни тощо. Робочу групу зі створення Стратегії формували не без дискусій. Хотілося, щоб вона працювала ефективно, отже, могла охопити інтереси найрізноманітніших груп населення. До групи увійшли 60 осіб - не багато, але й не мало, рівно стільки, скільки потрібно для ефективної роботи" - наголосив міський голова.
alt
Перше засідання групи, що працюватиме над створенням стратегії розвитку Хмельницького відбулося за участі експерта з стратегічного планування Володимира Проскурніна. За його словами, в документі потрібно відобразити конкурентні переваги міста, звязок минулого з сьогоденням і образ людини - це будуть складові муніципального бренду.
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02