Чеський досвід - в хмельницькі реалії
Середа, 16 березня 2016, 11:28

 

15 березня відбулась робоча зустріч керівництва міської ради з представниками Чеської Республіки.
У зустрічі брали участь міський голова Олександр Симчишин, заступник міського голови Володимир Гончарук, начальник управління економіки Оксана Новодон.
З далекої Чехії до Хмельницького прибули Роман Махнік та Зденєк Когутіч – учасники ТОВ “GENERAL ZONE s.r.o.”.
Предметом обговорення під час зустрічі було налагодження співпраці щодо залучення інвестицій.
alt
Роман Махнік повідомив, що ТОВ “GENERAL ZONE s.r.o.” є підприємством, що працює над впровадженням інвестиційних проектів в Україні, зокрема в сфері будівництва та житлово-комунального господарства. Вони готові налагодити співпрацю з міською радою у напрямку реалізації інвестиційних проектів, залучати європейські фінансові ресурси та інвестиції чеських підприємств.
Під час зустрічі були обговорені можливості співпраці у створенні міського інформаційного порталу, у галузі медицини, забезпеченні пасажирських перевезень, переробці твердих побутових відходів, заміні зовнішнього та внутрішнього освітлення на енергоефективне. Також обговорені питання щодо можливості укладання угоди про побратимство з чеським містом Плзень.
Роман Махнік розповів, як проекти у таких напрямках реалізуються у Чеській Республіці.
Міський голова Олександр Симчишин наголосив, що міська рада готова співпрацювати у реалізації проектів щодо переробки сміття, забезпечення пасажирських перевезень та заміни освітлення. Щодо створення міського інформаційного порталу, то є необхідність більш детально ознайомитись з його роботою у Чеській Республіці.
За результатами зустрічі прийнято рішення щодо підписання Меморандуму про співпрацю між Хмельницькою міською радою та ТОВ “GENERAL ZONE s.r.o.”, а також проведення форуму за участі чеського бізнесу у Хмельницькій торгово-промисловій палаті.
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02