Опалювальний сезон у місті Хмельницькому завершується
Понеділок, 04 квітня 2016, 16:02

У зв’язку з тим, що середньодобова температура зовнішнього повітря становить вище +8 °С Хмельницький міський голова Олександр Симчишин своїм розпорядженням доручив керівникам теплопостачальних підприємств міста – міського комунального підприємства «Хмельницьктеплокомуненерго» (В. Скалій) та комунального підприємства «Південно-Західні тепломережі» (С. Цимбалюк) припинити опалювальний сезон з 5 квітня 2016 року.

Водночас очільник міста зобов’язав їх забезпечити нормативну температуру в приміщеннях лікувально-профілактичних установ, дошкільних, шкільних закладів міста, незалежно від форм власності.
Аналізуючи роботу теплопостачальних підприємств в опалювальний період 2015-2016 років варто відмітити, що поставлені перед підприємствами задачі були виконані. За опалювальний сезон не було суттєвих порушень в наданні послуг теплопостачання, перерв в опаленні та гарячому водопостачанні об’єктів. Цього вдалося досягти завдяки якісній підготовці обладнання котелень, центральних теплових пунктів, теплових мереж до експлуатації в опалювальний період. Наразі теплопостачальні підприємства готуються уже до нового опалювального періоду 2016-2017 років, впродовж якого планують продовжити заміну теплових мереж на попередньо ізольовані труби, модернізовувати котельні та центральні теплові пункти.
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02