Тепловики розпочинають підготовку центральних теплових пунктів до нового опалювального сезону
Середа, 06 квітня 2016, 17:27

 

Теплопостачальні комунальні підприємства розпочинають підготовку до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 років, протягом якого планують продовжити заміну теплових мереж, модернізовувати котельні та центральні теплові пункти, виконувати регламентні роботи.
Відповідно, під час зупинок котелень, у місті почергово буде відсутнє гаряче водопостачання. Подаємо графік зупинок центральних теплових пунктів на 2016 рік КП “Хмельницьктеплокомуненерго” та КП “Південно-Західні тепломережі”.
Відповідно до затверджених графіків почергово відключатимуться від гарячого водопостачання будинки у всіх мікрорайонах міста. Необхідні роботи розпочнуться 11 квітня, а завершаться 23 серпня цього року.
Хмельницький – одне з небагатьох міст країни, де практично немає проблем із обігріванням житла та щоденною подачею гарячої води.
Міські комунальні підприємства  "Хмельницьктеплокомуненерго" і “Південно-Західні тепломережі” проводять значну роботу із підвищення ефективності використання існуючого обладнання, його модернізації, поліпшення теплопостачання у помешканнях хмельничан та здешевлення послуг.
Водночас комунальні підприємства звертаються до мешканців міста з проханням вчасно розраховуватися за спожиті комунальні послуги, адже  від цього залежить якість та повнота надання послуг.
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02