«Тато, мама, я - спортивна сім’я»
Четвер, 07 квітня 2016, 11:18

Днями у спортивному залі колегіуму імені Володимира Козубняка відбувся міський фестиваль «Тато, мама, я - спортивна сім’я». Організаторами спортивного заходу виступили управління молоді та спорту й управління освіти міської ради. У змаганнях взяли участь 10 команд, до складу яких входили учні загальноосвітніх навчальних закладів міста 2006-2008 років народження та їхні батьки. Програма змагань передбачала проходження  шести естафет та участь у спортивній вікторині.

alt
Усі діти з нетерпінням чекали, коли разом з татом і мамою зможуть випробувати свої сили, виконуючи естафети, демонструючи вольові якості, спритність та командну згуртованість. Це було справжнє свято для учасників заходу.
Батьки і діти отримали незабутні враження та масу позитивних емоцій від активно проведеного дозвілля у родинному колі.
alt
За підсумками всіх спортивних випробувань третє місце посіла сім’я Чудо, які представляли СЗОШ №8, друге місце - сім’я Пилипчуків (СЗОШ №6). Абсолютним переможцем цьогорічних сімейних змагань, показавши найкращі результати, стала спортивна сім'я Маланчуків, які представляли ЗОШ №24. Сім’я-переможниця та сім’ї-призери нагороджені командними кубками та грамотами управління молоді та спорту Хмельницької міської ради.
Команда-переможець виборола право захищати честь міста Хмельницького на обласному фестивалі «Тато, мама, я - спортивна сім’я», який відбудеться 9 квітня об 11.00 в спортивному залі Хмельницького політехнічного коледжу (вул. Зарічанська, 10).
alt

Дякуємо активним учасникам змагань та вітаємо дітей і їх батьків, всіх мешканців міста з Днем здоров’я, який відзначається 7 квітня.

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02