«Берег надії» приймає особливих гостей
Четвер, 28 квітня 2016, 12:28

 

В інвалідів-калясочників нашого міста з’явилась можливість відпочити та оздоровитись у Рекреаційному центрі сімейного типу «Берег надії». 14 членів громадської організації «Світ без бар’єрів» відпочиватимуть за кошти міського бюджету.

alt

 
27 квітня у житті Рекреаційного центру сімейного типу «Берег надії» відбулась історично нова подія, а саме: вперше за період існування закладу, за сприяння міського голови Олександра Симчишина, управління праці та соціального захисту населення Хмельницької міської ради та громадської організації «Світ без бар’єрів» відбувся десятиденний заїзд – табірний збір містян, що пересуваються на інвалідних візках.
Фінансується табірний збір Хмельницькою міською радою. Під час збору люди з особливими потребами будуть навчатись самостійно пересуватись імітованими вулицями міста на візках, в побутових умовах, долати різного роду перешкоди. Крім того, на весь час активного відпочинку заплановано безліч інтелектуальних та фізично – корисних ігор та конкурсів, кожен отримає відзнаку за участь.
Головною метою проведення табірного збору є надання внутрішньо-вольової сили хмельничанам з обмеженими фізичними можливостями. Для якісного та ефективного проведення навчання та змагань до табору запрошений учасник та переможець параолімпійських ігор Олександр Суханов, а також представники фондів та благодійних організацій.
 
alt
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02