Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

"Про затвердження Програми сприяння діяльності ОСББ, розвитку самоорганізації співвласників житла у багатоквартирних будинках м.Хмельницького на 2016-2018 роки"
П'ятниця, 06 травня 2016, 13:44

 

 

Про затвердження Програми сприяння діяльності ОСББ, розвитку самоорганізації співвласників житла у багатоквартирних будинках м.Хмельницького на 2016-2018 роки

 

 

 

Розглянувши пропозицію міського голови О.Симчишина, з метою створення умов для сталого функціонування ОСББ, забезпечення ефективної взаємодії органів місцевого самоврядування, громадських організацій, ОСББ, мешканців міста в умовах переходу до нових форм управління багатоквартирними будинками, керуючись статтею 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Законом України "Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку", Законом України "Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку", міська рада

 

ВИРІШИЛА

 

1. Затвердити Програму сприяння діяльності ОСББ, розвитку самоорганізації співвласників житла у багатоквартирних будинках м.Хмельницького на 2016-2018 роки (далі – Програма), що додається.

 

2. Фінансовому управлінню (С.Ямчуку) передбачити в бюджеті міста Хмельницького на 2016-2018 роки кошти на виконання заходів вищезазначеної Програми.

 

3. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови В.Гончарука.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів та децентралізації; постійну комісію з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади міста.

 

 

Міський голова О.Симчишин

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02