У Хмельницькому на могилах загиблих учасників АТО будуть встановлені пам’ятники
Четвер, 12 травня 2016, 15:58

 

Вшановуючи пам’ять хмельничан, які загинули під час проведення антитерористичної операції, міська влада вирішила встановити пам’ятники на місцях їх вічного спочинку. На реалізацію проекту передбачені кошти у міському бюджеті.

alt

Усім п’ятнадцятьом воїнам, які поховані на Алеї Слави на кладовищі у мікрорайоні Ракове та кладовищі «Шаровечка», будуть встановлені однакові пам’ятники. Саме стільки хмельничан загинуло за час неоголошеної війни на сході країни та поховані на цих кладовищах. Наймолодшому з них – Назарію Якубовському виповнилося лише 17 років.
Ідею підтримали родичі загиблих героїв. Сьогодні керуюча справами виконавчого комітету Юлія Сабій провела виїзну нараду з новопризначеним керівником Спеціалізованого комунального підприємства «Хмельницька міська ритуальна служба» Сергієм Бортником та працівниками підприємства, за результатами якої доручено розробити ескіз пам’ятника, який буде обговорено та погоджено з родичами загиблих, та провести необхідні розрахунки для виготовлення меморіалу воїнам, загиблим в АТО. Біля кожної могили героїв також планують встановити Державний Прапор України та лавочку.
alt
 
Керуюча справами виконавчого комітету наголосила, що хмельничани завжди пам’ятатимуть мужніх чоловіків, які поклали найдорожче – своє життя за незалежність і територіальну цілісність нашої країни.
 
alt
 
alt
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02