Developed by JoomVision.com
До уваги зацікавлених осіб!
Четвер, 12 травня 2016, 17:44

 

З метою активізації двостороннього співробітництва у сферах виробництва, торгівлі та туризму 20 травня 2016 року у м. Спліт (Республіка Хорватія) відбудеться українсько-хорватський бізнес-форум.
Захід організовано відповідно до домовленості, досягнутої між Торгово-промисловою палатою України і Господарською палатою Хорватії та за організаційної підтримки Посольства України в Республіці Хорватія.
Під час роботи бізнес-форуму українські учасники зможуть встановити прямі ділові контакти з потенційними хорватськими партнерами та обговорити перспективи, які відкриваються перед українськими виробниками в умовах полегшеного доступу українських товарів на ринки ЄС.
Програма форуму наразі опрацьовується та попередньо проходитиме за таким розкладом:
§   19 травня (четвер) – прибуття учасників бізнес-форуму;
§   20 травня (п’ятниця) – основна програма бізнес-форуму,
§   21, 22 травня (субота) – індивідуальні переговори, неформальне спілкування, культурна програма,
Місце проведення форуму – готель «Радісон Блю» (https://www.radissonblu.com/en/resort-split). Вартість проживання – від 110 євро за добу. Зарезервувати помешкання в готелі можна на офіційному веб-сайті готелю: https://www.radissonblu.com/en/resort-split.
У разі зацікавленості представників ділових кіл в участі у зазначеному заході необхідно звертатися до ТПП України, контактна особа – Ольга Іванівна Бондаренко, тел.: (044) 279-44-56, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02