Вихованці Хмельницького міського центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді стали переможцями Кубку області з пішохідного туризму
Середа, 25 травня 2016, 10:12

 

Впродовж трьох днів, з 18 до 23 травня, проходив 54-й Чемпіонат області зі спортивного туризму та спортивного орієнтування серед учнівської молоді, який проходив на березі річки Смотрич поблизу села Черче Чемеровецького району (територія Національного природного парку «Подільські Товтри»). Метою Чемпіонату є популяризація та розвиток спортивного туризму в області як засобу активного відпочинку і оздоровлення учнівської молоді, пропаганда здорового способу життя. Головним завданням Чемпіонату є визначення складу команд області для їх участі у Всеукраїнських змаганнях.
alt
Вихованці гуртка «Спортивний туризм» ТРК «Штурм» (СЗОШ №29) Хмельницького міського центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді вибороли I місце у Кубку області з пішохідного туризму, який включав дві дистанції: "Крос-похід" ІІІ класу і "Командна смуга перешкод" ІІІ класу (склад команди на дистанціях 6 спортсменів, з них не менше 2-х дівчат).
 
alt
 
Команда юних Хмельницьких чемпіонів має продемонструвати усі вміння та навички зі спортивного туризму, застосувати здобуті знання і докласти максимум зусиль, аби достойно представити Хмельницьку область на Всеукраїнських змаганнях з пішохідного туризму, що відбудуться в липні цього року в Івано-Франківській області.
Бажаємо їм удачі та перемоги!
 
За інформацією Хмельницького  міського центру туризму,
краєзнавства та екскурсій учнівської молоді
alt
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02