Міський голова та депутати Хмельницької міської ради відвідали Прикордонну академію
Середа, 25 травня 2016, 19:02
У рамках інформаційного депутатського дня, що відбувся сьогодні у виїзному форматі, міські обранці спільно з Олександром Симчишиним, його заступниками та керівниками деяких управлінь міської ради відвідали Національну академію Державної прикордонної служби ім. Б. Хмельницького. 
alt
В ході заходу гостям продемонстрували навчальну базу, показали де проживають та проводять дозвілля курсанти, познайомили з особовим складом та особливостями ведення начального процесу. «Ідея проведення такого заходу виникла не спонтанно, адже відповідно до Указу Президента України «Про шефську допомогу військовим частинам Збройних Сил України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України» академія, віднедавна стала підшефною військовою частиною міської ради, тому сподіваємося, спільно з вами розробити програму сумісних дій і разом працювати на розвиток міста та національно-патріотичне виховання його жителів», – зазначив ректор академії Олег Шинкарук.
 
alt
 
alt
Після знайомства з корпусами академії усі вирушили на тренінгову базу. Для запрошених показали яку техніку та в яких випадках використовують прикордонники. Провели показові виступи роботи відділень. Продемонстрували навчальний пункт пропуску, познайомили з особливостями проведення контролю та заходів, направлених на протидію порушникам.
alt
alt
 
Також офіцери-прикордонники провели курс з першої медичної допомоги, представили зразки зброї, яка стоїть на озброєнні.
alt
 
alt
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02