Представників засобів масової інформації привітали з професійним святом
Понеділок, 06 червня 2016, 18:58

 

Сьогодні свято тих, чиїми очима ми бачимо події з екранів телевізорів, шпальт газет та інтернет-сайтів, тих, кого чуємо у радіоефірах. Головні герої сьогоднішнього дня - журналісти!
Із професійним святом "акул пера та мікрофону" вітали й у Хмельницькій міській раді:
alt
 
"Багато з вас за роки спільної праці вже встигли стати нашими друзями, - звернувся до журналістів очільник міста Олександр Симчишин. - Проте це не заважає вам конструктивно критикувати нашу роботу. І така критика дуже допомагає! Роль журналістів у наш час, а особливо - у останні два роки, переоцінити важко. Відверто - наразі ми ще програємо інформаційну війну. Проте переконаний - і в цій війні ми переможемо з разючою перевагою!".

alt

 
Шановні журналісти! Щиро вітаємо вас із професійним святом та дякуємо за вашу роботу! Ваша професія - це не просто робота, це стиль життя! Події ніколи не питають, до котрої у вас сьогодні робочий день! Події ніколи не питають, в якому кінці міста ви зараз і чи мали плани на сьогодні! Нехай все, що ви віддаєте професії, повертається з приємними емоціями, вдячністю від читачів і глядачів, повагою серед колег та гідною заробітною платою!
Бажаємо писати та знімати сюжети лише про хороше! Більше вам щодня радісних та приємних інформаційних приводів! Будьте чесними, влучними та вчасними!
Зі святом!
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
 
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02