Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

20. "Про затвердження Положення про порядок розрахунку компенсаційних виплат за пільговий проїзд автотранспортом окремих категорій громадян"
Середа, 03 серпня 2016, 14:48

 

 

Україна
Хмельницька міська рада
Рішення сьомої сесії
№20 від 20.07.2016

 

 

Про затвердження Положення про порядок розрахунку компенсаційних виплат за пільговий проїзд автотранспортом окремих категорій громадян

 

 

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету міської ради, керуючись законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про автомобільний транспорт”, “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, “Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні”, “Про охорону дитинства”, “Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи”, “Про статус ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, ветеранів Національної поліції і деяких інших осіб та їх соціальний захист”, “Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей”, “Про реабілітацію жертв політичних репресій на Україні”, постановами Кабінету Міністрів України  від 29 січня 2003 року №117 “Про Єдиний державний автоматизований реєстр осіб, які мають право на пільги” зі змінами та доповненнями, від 17 травня 1993 року №354 “Про безплатний проїзд пенсіонерів на транспорті загального користування”, від 16 серпня 1994 року №555 “Про поширення чинності постанови Кабінету Міністрів України від 17 травня 1993р. №354”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Положення про порядок розрахунку компенсаційних виплат за пільговий проїзд  автотранспортом окремих категорій громадян, згідно з додатком.

 

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на управління праці та соціального захисту населення.

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії з питань планування, бюджету, фінансів та децентралізації, з питань охорони здоров’я, соціальної політики, гуманітарних питань та розвитку громадянського суспільства, свободи слова та інформації.

 

 

Міський голова О.Симчишин

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02