Комунальні теплопостачальні підприємства готуються до нового опалювального періоду
П'ятниця, 12 серпня 2016, 11:58

Комунальні підприємства «Хмельницьктеплокомуненерго» та «Південно-Західні тепломережі» продовжують готувати теплове господарство: котельні, центральні теплові пункти, мережі до експлуатації в зимовий період. Для поліпшення якості та надійності надання послуг мешканцям міста наразі у різних мікрорайонах Хмельницького виконуються роботи із заміни зношених мереж на нові попередньо ізольовані труби, які не пропускають вологу.

alt

Так, працівники КП «Хмельницьктеплокомуненерго» проводять реконструкцію теплових мереж діаметром 219 мм на вулиці Гагаріна, на ділянці протяжністю 60 погонних метрів, від приміщення Хмельницької міської ради та виконавчого комітету до Дитячої школи мистецтв.
alt
alt
 
Масштабні роботи тривають і в мікрорайоні Озерна. Тут на вулиці Залізняка, від будинку №10 до №14/2, тепловики прокладають нову попередньо ізольовану теплову мережу діаметром 273 мм. Довжина цієї ділянки ремонту  складає 245 погонних метрів.
КП «Південно-Західні тепломежі» виконує роботи з реконструкції та модернізації котелень. Зокрема, у котельні на вулиці Тернопільській, 14/3 замінює на сучасну поверхню водогрійного котла (ТВГ-8М).
Об’ємні роботи тривають і в котельні ПАТ «Термопластавтомат», яка забезпечує теплом Гречанський мережний район. Тут працівники комунального підприємства виконують роботи із технічного переоснащення водогрійного котла ПТВМ-30М № 1 з заміною пальників і комплексу автоматики.
alt
 
Також працівники КП «Південно-Західні тепломережі» завершили ремонтні роботи за адресою: вулиця Курчатова, 13/1. Замінили на нові трубопроводи опалення та гарячого водопостачання.
Словом, комунальники докладають усіх зусиль, аби взимку хмельничани почувалися комфортно. У свою чергу просять вчасно сплачувати за спожиті послуги.
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02