У мiкрорайонi Ружична вiдкрито новий дитячий садок
Неділя, 28 серпня 2016, 18:09

9 місяців - рівно стільки часу знадобилося, щоб на провулку Успенському виріс новий дитячий садочок. Власне, ДНЗ "Світлячок" там функціонував дуже давно, але хіба його зараз впізнаєш? Поруч із реконструйованим старим приміщенням - зовсім нове, з європейського рівня майданчиками, сучасною технікою та меблями. Сьогодні дитячий садок урочисто відкрив двері для своїх вихованців. Вони ж перед батьками, вихователями та владою пообіцяли не лише рости розумними та слухняними, але й бережно ставитися до всього, що їх оточуватиме у закладі.

alt

"Дитячий садок №3 став моїм улюбленим об'єктом, - зізнається міський голова Олександр Симчишин. - Вперше я відвідав його територію через тиждень після обрання міським головою. Тоді на цьому місці були зарослі кущів. Підрядники не починали роботи, оскільки боялися, що до кінця року не освоять виділені кошти. Але я дав команду починати будівництво негайно. Уже тоді поставили мету - відкрити заклад до 1 вересня 2016 року."

alt


Труднощів у роботі було немало. Довелося змінювати проект, зробивши його сучаснішим. Упродовж трьох зимових місяців будівництво майже не проводилося. Велика заслуга у вчасному виконанні робіт належить підприємству "Будальянс", котре будувало приміщення.
Олександр Симчишин зізнається - плани на подальше будівництво подібних закладів у місті - амбітні: уже за рік мають на меті відкрити новий садочок у мікрорайоні Гречани, далі на черзі - Лезневе та Озерна.

У новому садочку виховуватиметься більше 200 діток. Досі ж заклад міг прийняти не більше 80 дошкільнят.
"Зізнаюся, для нас, мешканців мікрорайону Ружична, відкриття нового дитсадка схоже на диво. Мало хто вірив, коли міський голова задекларував збудувати його за рік, - зізнається хмельничанка Олена, донечка якої цьогоріч піде до ДНЗ "Світлячок". - Будівля виросла на очах. Коли ми побачили яскраві меблі та сучасні майданчики - не могли повірити, що це все - для наших дітей. Дуже подобається!"
Знаковим є те, що відкриття садочка відбулося невдовзі після Дня Незалежності України, на свято Успіння Пресвятої Богородиці, адже садочок №3 - єдиний збудований у місті за 25 років незалежності. Витратили на будівництво понад 20 млн. грн.

alt


Першими нове приміщення садочку оглянули ті, заради кого воно будувалося - діти. Всі без винятку залишилися задоволеними. Тепер, кажуть, любитимуть свій садочок ще сильніше.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02