Святковими лінійками у школах і вишах Хмельницького розпочався новий навчальний рік
Четвер, 01 вересня 2016, 12:41

1 вересня у всіх навчальних закладах міста, як і в усій Україні, відбулися святкові лінійки з нагоди Дня знань. Стіни загальноосвітніх навчальних закладів поповнились першачками, а вишів – новими студентами. Для школярів пролунав традиційний перший дзвоник, старшим вручили студентські квитки.

alt

Зі щирими напутніми словами та вітаннями з початком нового навчального року цього дня  до школярів та студентів зверталися їхні батьки, керівники міста, області та навчальних закладів.
Сьогодні присягнули на вірність ідеалам студентства та нашої Батьківщини першокурсники Хмельницького університету управлінння та права. На урочисту церемонію посвяти їх у студенти завітав заступник міського голови Андрій Бондаренко.
alt
«Знання допомагають людині знайти своє місце у житті, стати самостійною, незалежною, досягти в житті того, про що вона мріє. Сьогодні день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з вас. Він завжди хвилюючий, тому що саме в цей день першокурсники стають на поріг професійного становлення, цікавого і, водночас, нелегкого шляху до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя, - зазначив Андрій Бондаренко, звертаючись до студентів, їх батьків та викладачів університету. – Скажу відверто, що вчитися набагато важче, ніж працювати, але ви молоді, сповнені життєвої енергії і для вас нічого недосяжного немає. У вас усе ще попереду. Пам’ятайте, що студентство – це не лише постійне навчання, а це і дозвілля, і розваги, і спорт й особисте життя. Студент, який знайшов вдалу форму це все поєднати, обов’язково буде успішною людиною».
alt
 
І додав: «Вам пощастило навчатися в одному з найпрестижніших вишів, в осередку правничої та управлінської освіти і науки в Західній Україні. Тут надзвичайно професійний професорсько-викладацький склад і лише від вас залежить як ви зможете перейняти ці знання і втілити їх у життя».
alt
 
alt
 
 
 
 
Разом з керівниками області Андрій Бондаренко вручив першокурсникам залікові книжки та нагрудні значки університету.
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
Цього дня урочисті церемонії посвяти у студенти першокурсиків також відбулися у Національній академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького та Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії, в яких взяли участь секретар міської ради Михайло Кривак та заступник міського голови Володимир Гончарук .
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02