Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

від 21.09.2016 № 267-р "Про початок перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади», в апараті та виконавчих органах міської ради"
Середа, 21 вересня 2016, 11:05

Україна
Хмельницький міський голова
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 21.09.2016 № 267-р

Про початок перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади», в апараті та виконавчих органах міської ради

Відповідно до Закону України “Про очищення влади”, Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 563, Плану проведення перевірок відповідно до Закону України «Про очищення влади», затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року №1025-р:

 

1. Провести перевірку достовірності відомостей стосовно застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» (далі – перевірка), щодо керівників відділів, управлінь, департаментів, інших виконавчих органів ради.

2. Визначити відділ кадрової роботи та з питань служби в органах місцевого самоврядування (Костенецький І.Л.) відповідальним за проведення перевірки.

3. Затвердити графік проведення перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади» щодо осіб, визначених у пункті 1 цього розпорядження (додається).

4. Юридичному відділу (Демчук Л.Г.) забезпечити надання юридичних консультацій та роз’яснень з питань, що виникатимуть під час проведення зазначеної перевірки.

5. Відділу кадрової роботи та з питань служби в органах місцевого самоврядування (Костенецький І.Л.) забезпечити ознайомлення посадових осіб, зазначених у пункті 1 цього розпорядження, у тому числі тих, які відсутні на роботі (у зв’язку з тимчасовою непрацездатністю, перебувають у відрядженні, щорічних основних та додаткових відпустках, відпустках без збереження заробітної плати, навчальних відпустках, відпустках по вагітності та пологах, відпустках для догляду за дитиною до досягнення нею 3-річного віку тощо) з цим розпорядженням.

6. Особам, зазначеним у пункті 1 цього розпорядження, стосовно яких здійснюється перевірка, у десятиденний строк з дати початку перевірки подати до відділу кадрової роботи та з питань служби в органах місцевого самоврядування власноручно написану заяву про те, що до них застосовуються або не застосовуються заборони, визначені частинами третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та про згоду на проходження перевірки і оприлюднення відомостей щодо них за формою згідно з додатком 1 або 2 Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 563.

7. Відділу кадрової роботи та з питань служби в органах місцевого самоврядування (Костенецький І.Л.) попередити осіб, стосовно яких здійснюється перевірка, що неподання ними заяви, зазначеної у пункті 6 цього розпорядження, або повідомлення у заяві про застосування до них заборони, визначеної частинами третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», є підставою для звільнення із займаної посади.

8. Управлінню організаційно-інформаційної роботи та контролю (Максимов Б.М.) оприлюднити це розпорядження на офіційному сайті Хмельницької міської ради у день його прийняття.

9. Відділу кадрової роботи та з питань служби в органах місцевого самоврядування (Костенецький І.Л.) у триденний термін після одержання заяви від особи, яка проходить перевірку, забезпечувати розміщення на офіційному веб-сайті інформації про початок проходження перевірки, копії її заяви та декларації (крім відомостей, що віднесені законодавством до інформації з обмеженим доступом).

10. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова О. Симчишин

 

ДОДАТОК

до розпорядження міського голови

від 21.09.2016 №267-р

ГРАФІК

проведення перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади»

 

з/п

Назви посад, стосовно яких проводиться перевірка, передбачена Законом України «Про очищення влади»

Дата початку перевірки

1

Завідувачі відділами та їх заступники (відділ сприяння діяльності депутатам, архівний відділ, відділ ведення Державного реєстру виборців, відділ кадрової роботи та з питань служби в органах місцевого самоврядування, відділ обліку та розподілу житлової площі, відділ роботи із зверненнями громадян, відділ управління міським господарством, господарський відділ, загальний відділ, служба у справах дітей, відділ звернень та діловодства, юридичний відділ, відділ інформації та кадастрів департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів.

03 жовтня 2016 року

2

Керівники самостійних відділів та управлінь, керівники відділів у складі управлінь та їх заступники (управління архітектури та містобудування, управління житлово-комунального господарства, управління з питань екології та контролю за благоустроєм міста, управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення і охорони праці, управління земельних ресурсів та земельної реформи).

10 жовтня 2016 року

3

Керівники самостійних відділів та управлінь, керівники відділів у складі управлінь та їх заступники (управління капітального будівництва, управління комунального майна, управління культури, управління молоді та спорту, управління організаційно-інформаційної роботи та контролю, управління освіти, управління охорони здоров’я, юридичний відділ, фінансове управління, управління транспорту та зв’язку, управління торгівлі).

17 жовтня 2016 року

4

Начальник управління праці та соціального захисту населення, заступники начальника управління, начальники відділів у складі управління та їх заступники.

24 жовтня 2016 року

 

Керуючий справами виконкому Ю. Сабій

Завідувач відділу кадрової роботи І. Костенецький

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02