Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

"Про встановлення військовій частині А0553 розміру пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького"
П'ятниця, 11 листопада 2016, 10:28

 

 

Про встановлення військовій частині А0553 розміру пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького

 

 

Розглянувши клопотання військової частини А 0553 та пропозицію постійної комісії міської ради з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, керуючись  Порядком участі замовників у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького, затвердженим рішенням  двадцять другої сесії Хмельницької міської ради від 17.12.2008 №23 із внесеними змінами та доповненнями, Законом України “Про регулювання містобудівної діяльності”, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Встановити  військовій частині А 0553 розмір пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького на рівні 0 (нуль) відсотку по забудові земельної ділянки за адресою Л.Толстого,4, в зв'язку з будівництвом:

- житлового будинку (згідно містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки № 295/ГП-25.1-04 від 30.12.2014);

- чотирьох 18 ти квартирних житлових будинків (І черга будівництво 18 ти квартирного житлового будинку) (згідно містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки №176/ГП-25.1-04 від 03.08.2016).

 

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови А.Бондаренка та управління капітального будівництва.

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

Міський голова О.Симчишин

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02