Міська дитяча лікарня оновлюється
Четвер, 01 грудня 2016, 11:58

 

У дитячій лікарні міста Хмельницького - тепліше і красивіше. Цьогоріч у приміщенні завершили заміну вікон на енергозберігаючі. Наразі всі вікна лікарні оновлено. Завершується капітальний ремонт відділення анестезіології та інтенсивної терапії дитячої лікарні. З цією метою цьогоріч з бюджету було виділено 380 000 гривень. Частина відремонтованих палат уже незабаром приймуть маленьких пацієнтів. Нові палати - із спеціальним покриттям стін, що витримує обробку антибактеріальним розчином та обладнані кондиціонерами. Також у відділенні завершується ремонт операційної, відремонтовано перехід між власне лікарняним корпусом та поліклінікою.

alt

 
"У 2017 році маємо на меті почати заміну вікон у дитячій поліклініці, ремонт у відділенні хірургії, - каже міський голова Олександр Симчишин. - Всі ми розуміємо, що приміщення лікарні і поліклініки гостро потребує ремонту. Наразі маємо визначитися з найгострішими потребами і внести пропозиції до бюджету прийдешнього року".
1,5 млн грн з казни міста цьогоріч виділили і на капітальний ремонт харчоблоку міської дитячої лікарні. Частина робіт буде виконано до кінця поточного року, а завершуватиметься капремонт вже у 2017-му.
alt
"Приміщення харчоблоку не ремонтувалося із часів будівництва, - каже Володимир Левицький, головний лікар дитячої лікарні. - Наразі його стан дуже поганий. Одночасно із початком ремонтних робіт ми купуємо нову, сучасну техніку для харчоблоку, щоб мати змогу готувати для маленьких пацієнтів ще якісніше та смачніше".
Нагадаємо - цьогоріч на 1,2 млн грн збільшено видатки на харчування в медзакладах, в тому числі і в міській дитячій лікарні. Також для цього закладу вже придбали нову постільну білизну, матраци та замінено частину ліжок.
alt
 
alt
 
alt
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02